WISHLIST: kerstcadeaus voor gadget lovers

20-11-2018

Bladeren die vallen, zin om te cocoonen, kaarsjes en warme choco? Yes, de herfst is in het land en ook december lonkt. En dat betekent: Christmas is coming! De mooiste tijd van het jaar en jaarlijkse cadeautjesjacht komen eraan. Whizpr inspireert alvast met de leukste gadgets voor onder de kerstboom.

 

 

1) HTC U12 life

Moonlight Blue of Twilight Purple. Wegdromen doe je met de jongste telg uit de HTC familie. De HTC U12 life ziet er niet alleen goed uit, hij maakt ook de meest oogverblindende foto’s. En wie wil nu niet opvallen met een creatief en uniek gevoel voor stijl? Het toestel maakt bovendien video-opnames met ongelooflijk heldere details. Viraal succes op YouTube of Instagram gegarandeerd! En dat allemaal tegen een zeer betaalbare prijs.

 

€ 349

 

2) Alcatel 5V

Op zoek naar een betaalbare smartphone met een dubbele camera en premium look? Enter de Alcatel 5V! Dankzij artificiële intelligentie herkent de camera automatisch wat er voor hem staat en kiest hij zo steeds de meest optimale camera instelling bij elke foto. Picture perfect foto’s en instant selfie succes gegarandeerd!

 

€ 222,29

 

3) Epson Fotoscanner

Iedereen heeft ze thuis wel liggen op zolder of onder bed. Fotoalbums en dozen vol oude foto’s en herinneringen van voor het digitale tijdperk. Oude foto’s zijn doorgaans het meest waardevol, maar doordat ze veilig zijn opgeborgen en zo fragiel zijn worden ze vaak vergeten. Daarom is het een goed idee om ze in te scannen, veilig op te slaan om opnieuw makkelijk te kunnen delen. De nieuwe FastFoto FF-680W klaart de klus voor jou in no time want hij is de snelste fotoscanner ter wereld. Hij scant tot 30 foto’s in 30 seconden.

 

€ 599

 

4) Somfy Outdoor Camera

De nieuwe Somfy Outdoor Camera is de meest afschrikkende buitencamera die op de markt bestaat want hij heeft een alarmsignaal van 110 Decibel bij inbraakpogingen. Geen zin in onverwacht bezoek? Wanneer de deurbel gaat check je gewoon via je smartphone wie er voor de deur staat. Of verwacht je een pakketje en ben je niet thuis? Via de app geef je gemakkelijk instructies aan de koerier om het pakket ergens achter te laten of terug mee te nemen. 

 

€ 269 

 

5) Seagate Backup Plus

Staat een goede back-up nemen hoog op je lijstje van goede voornemens? Terecht! Deze stijlvolle mobiele harde schijf komt in 4 verschillende kleuren. Dankzij de USB 3.0-snelheid van de schijf en de automatische back-upsoftware bewaar je al jouw mooiste digitale herinneringen in een handomdraai. Het formaat past perfect in je hand en neem je makkelijk overal mee naartoe. Beschikbaar in 1, 2, 4 en 5 TB opslagcapaciteit.

 

Vanaf € 65

media


andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Aurélie Cordier

PR Consultant

+32 52 55 33 26