VMware benoemt Kenneth del Rio van Heese tot Channel Manager Benelux
10/04/2018

Zaventem - VMware heeft Kenneth del Rio van Heese benoemd tot Channel Manager Benelux. In deze rol, die hij vanaf 1 april 2018 bekleedt, zal hij bestaande en nieuwe partners en het VMware channel-team in de Benelux ondersteunen bij het verder vormgeven en uitbouwen van het partner ecosysteem in Nederland, België en Luxemburg. Del Rio van Heese vervulde hiervoor de rol van Senior Marketing Manager Benelux bij VMware en volgt in zijn nieuwe functie Stef Koopman op.

Bart Coole, Managing Director van VMware België en Luxemburg: “We zijn verheugd dat Kenneth de functie van Channel Manager Benelux gaat vervullen. Kenneth kent het bedrijf van binnenuit en werkt al jaren met onze partners in de Benelux samen. Ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste persoon op de juiste plek is en over de kennis en vaardigheden beschikt om onze partners te ondersteunen bij het realiseren van succesvolle projecten bij hun klanten.”

VMware, Dell en Vodafone

Kenneth del Rio van Heese werkt sinds juli 2012 bij VMware in Utrecht. De afgelopen jaren heeft hij als Senior Marketing Manager leiding gegeven aan het Benelux marketingteam. Daarvoor werkte hij als Commercial Segment Manager bij Vodafone. Del Rio van Heese startte zijn carrière bij Dell, waar hij diverse rollen vervulde waaronder EMEA Business Manager Workstations en Product Marketing Manager Client Solutions.

Downloads
Logo
 
Contact
Whizpr
Aafke Buyl
Content & PR manager
VMware
VMware, wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en zakelijke mobiliteit, helpt klanten hun digitale transformatie te versnellen om concurrentieel te zijn in de snel veranderende markt van vandaag. VMware stelt organisaties in staat een software-defined aanpak van business en IT te beheersen met zijn cross-cloud-architectuur en oplossingen voor het datacenter, mobiliteit en security. VMware behaalde in 2016 een jaaromzet van 7,09 miljard dollar, is gevestigd in Palo Alto en heeft meer dan 500.000 klanten en 75.000 partners wereldwijd. Om de Benelux-markt te bedienen, heeft VMware kantoren in Utrecht, Brussel en Cork. Kijk voor meer informatie op www.vmware.com/be.