Thomas Verhamme is de nieuwe country manager bij Somfy België en Luxemburg

23-05-2018

Zaventem - Somfy, marktleider in gemotoriseerde oplossingen voor alles in en rondom het huis en specialist in huisautomatisering, heeft een nieuwe country manager voor België en Luxemburg: Thomas Verhamme (44 jaar).

Verhamme is zijn volledige carrière al actief geweest in de bouwsector. Hij stond onder andere aan het roer van bedrijven als Tarkett, Husqvarna Construction en Ariston Thermo Group, elk leider binnen hun niche in de bouwsector. Dankzij die jarenlange ervaring en expertise, weet Verhamme als geen ander de kennis van een breed productassortiment te koppelen aan het belang van een doorgedreven support en service.

Waar Somfy vroeger vooral gekend stond voor z’n automatische bedieningssystemen voor rolluiken en zonwering, is de behoefte naar meer comfort doorgetrokken naar het volledige huis”, vertelt Thomas Verhamme, de country manager voor België en Luxemburg.De markt van smart home oplossingen is er eentje die ook in de Belux enorm blijft groeien en waarbij de innovaties elkaar aan een hoog tempo opvolgen.

Somfy heeft de ambitie om de komende jaren flink te groeien. Om dat te realiseren wil Thomas Verhamme ervoor zorgen dat Somfy op de radar komt van iedere Belg. Niet alleen door het verkoopnetwerk te versterken en de support en service verder uit te bouwen, maar ook door Somfy’s smart home oplossingen Connexoon en TaHoma nog meer open te stellen voor andere merken. “Vandaag werken we al met partners als Philips Hue, SONOS, IFTTT en Amazon Alexa, maar in de nabije toekomst worden dat er nog véél meer. Op die manier zijn we binnenkort te vinden in iedere woonkamer.”, besluit Verhamme.

Thomas Verhamme studeerde handelswetenschappen aan de EHSAL in Brussel, is vader van 3 kinderen en trekt - van zodra het kan - zijn loopschoenen aan.
 

media


andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Elke De Ridder

Director Integrated B2B Communications

+32 52 55 33 26
SOMFY

Margreet van Kinschot

Communications Somfy Benelux

+31 23 5544 900
SOMFY

Somfy is in meer dan 45 jaar uitgegroeid tot de marktleider van gemotoriseerde oplossingen en specialist in Smart Home producten voor in en rondom het huis. Somfy is erkend fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren, beveiligingsoplossingen en verlichting voor huizen en gebouwen.

Smart Home van Somfy stelt gebruikers in staat handmatig of automatisch elektrische apparaten te bedienen, thuis of van welke plek dan ook. Wereldwijd is Somfy in 59 landen actief en hebben Somfy producten hun betrouwbaarheid bewezen bij miljoenen consumenten.

Meer informatie is te vinden op www.somfy.be.