SecureLink breidt uit buiten Europa en opent eerste Cyber Defense Center in China
08/11/2017

Wommelgem - SecureLink, Europa's grootste onafhankelijke cybersecurity- en Managed Security Service provider, opent een Cyber Defense Center in China. Hiermee speelt SecureLink in op de vraag van zijn internationale klanten die dezelfde hoge kwaliteit van beveiliging willen op markten buiten Europa.

Klanten van SecureLink zien cybersecurity als een facilitator. Dankzij relevante oplossingen en diensten kunnen klanten van SecureLink hun eindgebruikers de juiste omgeving bieden om het ​​verschil te maken. Tegelijkertijd is er wereldwijd een snelle groei van wetten en regels met betrekking tot cyberbeveiliging en gegevensbescherming. China vormt daarop geen uitzondering. Om aan internationale klanten die in China zaken doen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit te bieden als in Europa, opent SecureLink een Cyber ​​Defense Center (CDC) in de Chinese stad Shanghai.

Het CDC is gebaseerd op geavanceerde technologie, aangedreven door sterke oplossingen die artificiële en menselijke intelligentie combineren. Deze intelligente basis, in combinatie met een sterke focus op best practices, zorgt voor zekerheid, kwaliteit en veiligheid voor alle CDC-klanten.

Dit is een mijlpaal voor ons én voor onze internationale klanten. Nu kunnen we hen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit bieden die ze in Europa gewend zijn. Cybercriminaliteit houdt geen rekening met landsgrenzen, dus helpen we onze klanten om wereldwijd te blijven groeien met een continu betrouwbare cybersecurity-aanpak”, zegt Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

Met SecureLink als vertrouwde partner voor hun cybersecurity, kunnen klanten er nu zeker van zijn dat hun beveiliging in China door dezelfde vertrouwde partner globaal zal worden beheerd. Met lokale expertise en gelokaliseerde services kan SecureLink zijn klanten ondersteunen in zowel internationale cybersecurity uitdagingen als in specifieke vereisten voor de Chinese markt.

Bij SecureLink zijn we trots dat onze internationale klanten willen dat we ze wereldwijd volgen en ondersteunen. Dit betekent ook dat andere bedrijven bij ons kunnen aankloppen, wetende dat we de kracht, middelen en kennis hebben om hun beveiliging altijd en overal te waarborgen. Op basis van de data die we dagelijks zien, leren en verbeteren we constant. Met deze nieuwe bron van informatie kunnen we diensten van een nog hogere kwaliteit leveren. SecureLink verbindt er zich toe om de business van onze klanten veilig te stellen, zowel vandaag als morgen”, besluit Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

Downloads
Media
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Elke De Ridder
Director Integrated B2B Communications
SecureLink
SecureLink is een vooraanstaande integrator, gespecialiseerd in netwerken, security, storage, virtualisatie en datacenter infrastructure oplossingen. Onze focus en ervaring inzake Managed (Security) Services bieden u zekerheid en continuïteit.Het is onze missie om klanten de ‘best of breed’ Infrastructure & Security oplossingen aan te bieden en dit in goede banen te leiden van de design fase tot de implementatie en support. Onze expertise, de passie en de persoonlijke klantbenadering resulteren in innovatieve dienstverlening, een hoge klantentevredenheid, gestage groei en erkenning van de meest vooraanstaande vendors in de markt.

Naast onze know-how en ongewoon pragmatische aanpak staan we erom bekend om innovatieve technologieën snel te omarmen.
Sinds onze oprichting in 2003 zijn we uitgegroeid tot de specialist in enterprise datacenter en netwerk infrastructuren én het beveiligen ervan. SecureLink telt meer dan 625 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden en Noorwegen.

Het SecureLink portfolio bestaat uit de meest vooraanstaande merken: Aruba Networks/HPE, Avaya,Blue Coat, Cisco (Ironport), Citrix, Cylance, Elastica, Exinda, F5, Igel Technology, IBM, Imprivata, Infoblox, Ivanti, Juniper Networks, Nimble Storage, Nutanix, Okta, Palo Alto Networks, Proofpoint, Pulse Secure, Rubrik, RSA, Trend Micro, Varonis, Vasco, Veeam, en VMware.