Persuitnodiging: derde ‘Groots in Warmte’-seminarie met oa politica Kathleen Van Brempt en auteur Johan Albrecht
04/05/2018

Is de verwarming van vandaag ook klaar voor morgen? Hoe houden we energie in de toekomst betaalbaar? Welke rol speelt de Europese Unie? En welke opportuniteiten brengt onze interactieve en snel veranderende wereld met zich mee?

Voor een antwoord op al deze vragen (en meer) zakt de verwarmingssector dit jaar af naar het Comics Station in Antwerpen. Daar vindt op donderdag 7 juni de derde editie van Remeha’s seminarie ‘Groots in Warmte’ plaats. Groots in Warmte is hét event geworden waar beleidsmakers, studiebureau’s, architecten en bouwondernemingen met elkaar en met experts in discussie kunnen gaan over de uitdagingen in de steeds veranderende verwarmingsmarkt.

Een blik op het programma

15u00 - 16u: verwelkoming

16u - 16u30: “De elektriciteitsvraag voor verwarming en mobiliteit” door Christophe Leroy, Managing Director Remeha nv

16u30 - 17u00: “Een Europese visie voor lokale actie” door Kathleen Van Brempt, Europarlementslid voor sp.a.

17u00 - 17u30: pauze

17u30 - 18u00: “Moeder, waarom renoveren wij niet?” door Prof. dr. Johan Albrecht, auteur en milieu-econoom Universiteit Gent

18u00 - 18u30: “Technologie van de toekomst en de energietransitie” door Jan Deklerk, Product manager Remeha nv

18u30 - 19u15: “Managers The Day After Tomorrow” door Rik Vera, Change advisor & spreker nexxworks

19u30 - 23u00: diner

Praktisch

Adres: Comics Station Antwerpen, Pelikaanstraat 3 in 2018 Antwerpen (ingang van het Centraal Station via Kievitplein). Met de auto kan je terecht op de B-parking onder het station (GPS: Van Immerseelstraat 55).

Inschrijven

Wil je - samen met een 300-tal experten uit de sector - dit unieke seminarie bijwonen? Geef ons dan voor 20 mei een seintje via mail naar elke@whizpr.be en wij regelen de verdere inschrijving. Indien je wil, plannen we bovendien enkele interviews in.

Groetjes,
Elke De Ridder, Whizpr
Sarie Verheye, Remeha 

Downloads
Logo
 
Contact
Whizpr
Elke De Ridder
Director Integrated B2B Communications
Remeha
Sarie Verheye
PR & Communication marketeer
Remeha
Remeha is toonaangevend producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw. Het Belgisch bedrijf werd opgericht in 2011 te Wommelgem (Antwerpen). Vanuit deze nieuwe thuisbasis worden meer dan 200 groothandelpunten en 600 installateurs bediend met oplossingen in gasketels, stookolieketels en hernieuwbare energie voor zowel verwarming als warmwater comfort. Remeha is in België al jaren marktleider in gas verwarmingssystemen voor grote vermogens (ziekenhuizen, sportcomplexen, scholen, kantoren en winkelcentra). Meer informatie vind je op http://www.remeha.be.