Nieuwe Remeha Calenta Ace met automatische bijvulfunctie beschikbaar bij groothandel
10/07/2018

Wommelgem, 10 juli - Vanaf nu is de Remeha Calenta Ace beschikbaar bij de groothandel. Deze hypermoderne condensatieketel is uitgerust met een unieke automatische bijvulfunctie waardoor de druk in de verwarmingskring automatisch op peil wordt gehouden.

Remeha, fabrikant van huishoudelijke en commerciële verwarmingsoplossingen, stelde eerder dit jaar in primeur op Batibouw de nieuwe compacte gaswandketel voor de huishoudelijke markt voor. Uniek is de automatische bijvulfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de waterdruk in de verwarmingskring constant op het juiste peil is.

Zowel voor de consument als voor de installateur is dit een hele verbetering. “We merken dat vandaag heel veel vragen die een installateur krijgt, gaan over een te lage druk van het systeem. In de meeste gevallen is dit snel te verhelpen met water bij te vullen. Maar voor deze eenvoudige klus - meestal een paar kraantjes openzetten - is hij vaak langer onderweg naar de klant en moet hij eventueel andere klussen onderbreken. Door deze automatische bijvulling verlies je als installateur dus geen onnodige tijd en kun je je focussen op je corebusiness: verkopen van nieuwe installaties en groot onderhoud van installaties”, vertelt Christophe Leroy, managing director bij Remeha.

Slimme ketel contacteer installateur

Het bijvullen gebeurt op een intelligente manier zodat er nooit te veel of te frequent water wordt bijgevuld. De ketel geeft hierover meldingen via het bedieningspaneel, de eTwist thermostaat en de eTwist app. Wanneer er abnormaal veel bijgevuld moet worden zal de ketel de klant ook onmiddellijk adviseren om de installateur in te schakelen. In dat geval vult de ketel alleen nog maar bij als de klant daarvoor expliciet toestemming geeft.

Modellen en beschikbaarheid

Er zijn twee krachtige combi-toestellen, die zorgen voor verwarming en instant sanitair warm water: 28c (28 kW) en 40c (40 kW). 

Daarnaast brengt Remeha ook drie solo modellen (enkel verwarming) op de markt: 15s (15 kW) 25s (25 kW) en 35s (35 kW). Deze ketels zijn standaard voorzien van een driewegklep en aansluitingen voor tapwaterbereiding via een externe boiler zoals de Remeha Aqua Plus (125 liter) of Aqua Pro (100 tot 300 liter).
 

Downloads
Media
Online info
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Elke De Ridder
Director B2B
Remeha
Sarie Verheye
PR & Communication marketeer
Remeha
Remeha is toonaangevend producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw. Het Belgisch bedrijf werd opgericht in 2011 te Wommelgem (Antwerpen). Vanuit deze nieuwe thuisbasis worden meer dan 200 groothandelpunten en 600 installateurs bediend met oplossingen in gasketels, stookolieketels en hernieuwbare energie voor zowel verwarming als warmwater comfort. Remeha is in België al jaren marktleider in gas verwarmingssystemen voor grote vermogens (ziekenhuizen, sportcomplexen, scholen, kantoren en winkelcentra). Meer informatie vind je op http://www.remeha.be.