Nieuwe functionaliteit MiCloud maakt versnelde overgang naar cloud mogelijk

12-02-2015

Brussel - Mitel, wereldwijd specialist in zakelijke communicatie, voegt een nieuwe functionaliteit toe aan zijn MiCloud-portfolio, zodat het voor service providers makkelijker wordt klanten snel cloud communicatie-oplossingen te leveren. Bovendien bevat de nieuwste versie van de MiCloud-oplossing een aantal verbeteringen die dienstverleners helpt een lagere Total Cost of Ownership (TCO) te bereiken.

MiCloud
Met MiCloud kunnen service providers oplossingen ontwikkelen die passen bij hun doelgroep, van kleine tot middelgrote bedrijven en grote ondernemingen. De nieuwe functionaliteit verbetert mobiliteit, verhoogt schaalbaarheid voor grote ondernemingen en integreert nog beter met populaire applicaties zoals salesforce.com en Google Business Applications.

Flexibel en snel op de markt
De nieuwe functionaliteit van MiCloud maakt het eenvoudiger nieuwe diensten in de markt te zetten, helpt providers snel te configureren en servicebundels te up- of downgraden. Dit versnelt niet alleen het acquisitieprocesproces, het zorgt er ook voor dat dienstverleners gemakkelijk ‘try and buy’- aanbiedingen kunnen opstarten.

Om service providers te helpen een nieuwe MiCloud-oplossing snel te implementeren, introduceert Mitel gestandaardiseerde en geteste blauwdrukken en een uitgebreide suite van professionele diensten.

Alain Huys, country manager Mitel BeLux: “Met de nieuwe functionaliteit biedt Mitel niet alleen de beste cloud communicatie-oplossing voor service providers, maar ook een zeer betaalbare. In de competitieve cloud-markt wil Mitel eindgebruikers geavanceerde functionaliteit bieden, zonder dat daarbij de beheerkosten te hoog worden. Door de inzet van onze nieuwe provisioning, beheer- en ondersteuning tools kan dit zeer kosteneffectief. Dit zorgt ervoor dat zowel de initiële kosten als de kosten op lange termijn lager zullen uitvallen.”

Over MiCloud
MiCloud verzorgt meer dan 33 miljoen cloud-verbindingen per dag. Oplossingen bestaan uit UC-applicaties en applicaties voor audio, video en contact centers.

Voor meer informatie: http://www.mitel.com/micloud

media


andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Chris Van den Broeck

Account Director

+32 52 55 33 26
Mitel

Marieke Adama

Channel Marketing Manager Benelux

+31 (0)30 8500 043
Mitel

Mitel (NASDAQ: MITL) is een wereldwijde aanbieder van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen en diensten op basis van cloud-ready, hardware-onafhankelijke software. Mitel’s Freedom architectuur biedt organisaties de flexibiliteit en eenvoud die nodig is in de huidige dynamische werkomgeving. Hiermee hebben gebruikers overal en met elk type toestel dezelfde functionaliteit als ‘op kantoor’.