Next level gaming dankzij nieuwe Seagate Xbox SSD
10/06/2018
Seagates nieuwe SSD’s, met capaciteiten van 2 TB, 1 TB en 500 GB, staan garant voor kortere laadtijden, zodat je sneller dan ooit in je Xbox-games kan duiken.

LOS ANGELES - E3 2018 - Seagate Technology, wereldleider op het gebied van data-opslag, lanceert op de E3 beurs in Los Angeles de splinternieuwe Game Drive voor Xbox SSD. De compacte en draagbare SSD is speciaal voor de Xbox One ontwikkeld, en staat dankzij zijn flashgeheugen garant voor supersnelle gamingprestaties.

De Game Drive voor Xbox SSD geeft gamers niet alleen de extra capaciteit die ze nodig hebben om hun hele spelbibliotheek op te slaan, maar zorgt ook voor bliksemsnelle flash-prestaties. Zo kunnen ze direct in hun favoriete spel duiken, zonder te moeten wachten op trage menu’s en oneindig lang durende laadschermen.

De pro-level flash SSD komt met capaciteiten van 2 TB, 1 TB en 500 GB. De schijf breidt niet alleen de opslagcapaciteit van je console uit, de flash-technologie zorgt er ook voor dat je vanop de Game Drive SSD sneller speelt dan vanop je Xbox zelf. Dankzij de officiële Xbox-licentie past de Game Drive bovendien ook visueel uitstekend bij je Xbox One.

De installatie van de Game Drive voor Xbox SSD is snel en eenvoudig. Je Xbox-console herkent de schijf automatisch en binnen de twee minuten kan je ermee aan de slag. Dankzij de USB 3.0-connectie draaien games vanop de externe SSD zelfs sneller dan vanop de interne harde schijf van je console.

De nieuwe drive is compact genoeg om in je broekzak te passen, heeft geen externe voeding nodig en biedt ruimte aan meer dan 50 gedownloade games1, uitbreidingen, DLC en achievements. Zo kan je met de drive op zak naadloos verder gamen op iedere Xbox One-console2.

De Game Drive voor Xbox SSD zal in de Benelux beschikbaar zijn in het laatste kwartaal van dit jaar. De richtprijzen zijn: $600 (2 TB), $300 (1 TB) en $150 (500 GB). Neem een kijkje op onze website voor meer details over de opslagmogelijkheden van Seagate op maat van gamers.

1 2 TB-schijf met een gemiddeld gameformaat van 35 tot 50 GB per installatie. Vrije opslagruimte is ook nodig om save-gegevens en DLC op te slaan.

2 Xbox Live login van spel-eigenaar vereist. 

Downloads
Media
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Annelies De Becker
Integrated Comm. Officer
Seagate
Ward Bauwens
Region Head Seagate Branded Benelux and DACH
Seagate
Seagate creëert ruimte voor iedereen. Seagate ontwikkelt de nieuwste opslagproducten door constant te innoveren als het gaat om data opslaan, delen en gebruiken. Lees meer op http://www.seagate.com/be/nl/be/ of lees meer op de Seagate blog. http://blog.seagate.com/

©2018 Seagate Technology LLC. All rights reserved. Seagate, Seagate Technology and the Seagate logo, are trademarks or registered trademarks of Seagate Technology LLC or its affiliates in the United States and/or other countries. All other trademarks or registered trademarks are the property of their respective owners. When referring to drive capacity, one gigabyte, or GB, equals one billion bytes and one terabyte, or TB, equals one thousand billion bytes. Your computer’s operating system may use a different standard of measurement and report a lower capacity. In addition, some of the listed capacity is used for formatting and other functions and will not be available for data storage.