Nanopixel verhuist naar gloednieuw, klassevol kantoorgebouw in Roeselare
05/12/2017

Roeselare, 5 december 2017, - In 3 jaar tijd van 6 naar meer dan 43 medewerkers, Nanopixel is de afgelopen jaren letterlijk uit zijn voegen gebarsten. Een verhuis was bovendien ook het ideale moment om intern de dialoog aan te gaan over hoe de ideale werkplek eruit ziet. Het resultaat: een gloednieuw kantoorgebouw in Roeselare, met open workspaces, een cinemazaal en een Ierse pub. Meer dan genoeg ruimte om aan dit tempo te blijven groeien.

Twee verdiepingen met twee open workspaces en een experience room, maar ook een restaurant met volledig uitgeruste keuken, een Ierse pub, een cinemazaal met popcornmachine én een volledig uitgeruste fitness met douches. Het gebouw dat Nanopixel gekocht heeft op de Meensesteenweg in Roeselare is gemaakt om keihard in te werken, maar ook om tussendoor keihard te ontspannen en om aan klanten te tonen dat the sky the limit is.

Ideale werkomgeving én showcase
“We hebben onze medewerkers gevraagd wat voor hen de ideale werkomgeving zou zijn. Alles wat ze gevraagd hebben, hebben we uitgevoerd. Wij proberen een bedrijf te zijn waar mensen graag werken”, vertelt Dietrich De Blander, CEO van Nanopixel.

Specifieke technologische profielen zijn schaars op de arbeidsmarkt. Als bedrijf moet je jouw medewerkers iets kunnen bieden, daarom zetten wij sterk in op een aangename werksfeer met heel wat voordelen. We focussen op persoonlijke groei en de band tussen collega’s. Na het werk even samen fitnessen of poolen helpt daarbij”, bevestigt Kevin Taelman, CCO van Nanopixel.

We willen niet alleen een goede klantervaring bieden bij onze service, we willen die lijn ook doortrekken in ons kantoor. Onze bioscoopzaal en experience room worden niet alleen gebruikt om te ontspannen, het zijn ook de ideale ruimtes om onze realisaties op een intrigerende manier te tonen aan partners en klanten”, vertelt Kevin Taelman.

Tweede grote groeifase
Nanopixel beseft dat Roeselare zowel voor klanten als voor medewerkers niet altijd even centraal ligt, en heeft om daarom nog twee werkplekken in Gent en Antwerpen. Bovendien hebben de medewerkers flexibele uren én is Nanopixel op zoek naar een wettelijk systeem om zelf een verlofregeling te regelen. “We geloven dat iedereen zelf moet kunnen beslissen waar, wanneer en hoe ze verlof nemen. Daar maken we erg hard werk van”, vertelt Dietrich De Blander.

Nanopixel is momenteel in een heleboel verschillende sectoren aan de slag, van luchtvaart tot automobielsector, van de financiële sector tot Colruyt. Die groei lijkt niet snel te zullen stoppen, want Dietrich De Blander voorspelt zelfs een tweede grote groeifase, stapsgewijs richting het buitenland.
 

Foto's: © Annick Vernimmen

Downloads
Media
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Simon Mestdagh
Content Manager
Nanopixel
Kevin Taelman
CCO Nanopixel
Nanopixel
Nanopixel is een jong en innovatief bedrijf, 100% Belgisch, en een marktleider op vlak van high end 3D visuals en virtual reality experiences. Nanopixel ontwikkelt high-end, fotorealistische VR experiences op maat van de klant over diverse sectoren heen. Allemaal met één doel voor ogen: de limieten van de verbeelding tarten met grensverleggende VR experiences. Meer info op www.nanopixel.be