Mitel en Eurocom kondigen strategisch partnership aan

24-03-2015

Gezamenlijke oplossing voor de gezondheidszorgmarkt, met focus op de Belgische en Nederlandse markt

Zaventem - Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW) en Eurocom kondigen een verregaande samenwerking aan. Dit zal onder meer resulteren in een complete oplossing voor de gezondheidszorg waarin Eurocoms applicaties geïntegreerd zijn met Mitels communicatieportfolio. Hierdoor kunnen Mitel-partners nu een volledige communicatie- en gezondheidszorg-oplossing bieden aan hun klanten. De oplossing is ook beschikbaar vanuit de cloud.

Een gezamenlijke oplossing voor de gezondheidszorgmarkt is het belangrijkste doel van deze samenwerking. In eerste instantie ligt de focus op de Nederlandse en Belgische markt. Er zijn plannen om dit uit te breiden naar andere regio’s. De strategische samenwerking biedt direct voordelen voor partners van zowel Mitel als Eurocom. Naast een sterke aanwezigheid in verschillende internationale markten, voegt Mitel significante marketing- en verkoopondersteuning toe. Daarnaast zijn er plannen om gezamenlijk te investeren in R&D om zo de integratie nog verder te optimaliseren.

Alain Huys, country manager Belux bij Mitel: “De gezondheidszorg is de afgelopen jaren sterk veranderd. We moeten in België met minder mensen meer zorg leveren. Daarnaast blijven mensen steeds langer thuis wonen en moeten ze daar verzorgd worden. Door de samenwerking met Eurocom zijn onze partners nog beter in staat om aan die veranderende vraag te voldoen.” 

media


andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Chris Van den Broeck

Account Director

+32 52 55 33 26
Mitel

Marieke Adama

Channel Marketing Manager Benelux

+31 (0)30 8500 043
Mitel

Mitel (NASDAQ: MITL) is een wereldwijde aanbieder van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen en diensten op basis van cloud-ready, hardware-onafhankelijke software. Mitel’s Freedom architectuur biedt organisaties de flexibiliteit en eenvoud die nodig is in de huidige dynamische werkomgeving. Hiermee hebben gebruikers overal en met elk type toestel dezelfde functionaliteit als ‘op kantoor’.

Over Eurocom

Eurocom ontwikkelt en produceert cloud communicatieoplossingen voor de gezondheidszorg die onderlinge communicatie tussen patiënten, formele en informele zorgverleners mogelijk maakt.