Mitel benoemt Inia tot eerste premierPARTNER in België

17-08-2011

Mechelen - Mitel, leverancier van unified communications-softwareoplossingen, heeft Inia benoemd tot Mitel premierPARTNER. De organisatie is hiermee de eerste Mitel partner in België die voldoet aan de voorwaarden die verbonden zijn aan deze hoogst haalbare status binnen het Mitel partnerprogramma. Inia slaagt erin de minimaal vereiste omzet te behalen, het grootst aantal technische certificeringen met betrekking tot de Mitel producten en - diensten te behouden en een 24/7 support te garanderen.

“Partnerspecialisatie blijft een belangrijk focuspunt voor Mitel”, verklaart Jozef Van Royen, Channel Director Belux bij Mitel. “Door zich volledig te richten op unified communications (UC), heeft Inia de afgelopen jaren steeds meer expertise en kennis opgebouwd rond onze producten en diensten. Dit vertaalt zich in heel wat mooie, succesvolle projecten waardoor een aanzienlijk deel van de omzet van Inia werd ingevuld met het Mitel-portfolio. Het doet me dan ook veel plezier dat ze de minimale omzetdoelstelling hebben bereikt waardoor we nu de premierPARTNER-status kunnen overhandigen.”

Voor Dieter Vandenberghe, General Manager bij Inia, is het behalen van deze partnerstatus een belangrijke toegevoegde waarde om zich als UC-specialist te onderscheiden op de markt.

”Naar onze klanten toe biedt deze status een zekere vorm van vertrouwen. Het betekent immers dat we op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen en technologieën, dat we beschikken over engineers met het grootste certificatie-niveau en dat we onze klanten een demo-ruimte én 24/7 support kunnen bieden. Maar bovenal bewijst het onze focus voor unified communications en onze doelstelling om daar nog verder in te willen groeien.”

Inia is reeds sinds de start van Mitel in België partner en heeft zich gedurende de voorbije jaren weten evolueren van authorized, over select tot premierPARTNER.

media


Online informatie
andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Elke De Ridder

PR Consultant

+32 52 55 33 26
Mitel

Marieke Adama

Channel Marketing Manager Benelux

+31 (0)30 8500 043
Mitel

Mitel (NASDAQ: MITL) is een wereldwijde aanbieder van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen en diensten op basis van cloud-ready, hardware-onafhankelijke software. Mitel’s Freedom architectuur biedt organisaties de flexibiliteit en eenvoud die nodig is in de huidige dynamische werkomgeving. Hiermee hebben gebruikers overal en met elk type toestel dezelfde functionaliteit als ‘op kantoor’.

Over Mitel

Mitel Networks (NASDAQ: MITL) is een wereldwijde aanbieder van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen en diensten. Mitel’s Freedom architectuur biedt organisaties de flexibiliteit en eenvoud die nodig is in de huidige dynamische werkomgeving. Mitel biedt een krachtige suite van geavanceerde communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden op basis van cloud-ready, hardware-onafhankelijke software. Het stelt organisaties in staat best-of-breed oplossingen te implementeren op elk type netwerk. Daarnaast hebben gebruikers overal en met elk type toestel dezelfde functionaliteit als ‘op kantoor’. Mitel heeft zijn wereldwijde hoofdkantoor in Ottawa, Canada. Het EMEA hoofdkantoor is gevestigd in Caldicot, UK en het bedrijf heeft kantoren, partners en wederverkopers over de hele wereld.

Over Inia

Inia is een Belgische ICT-dienstenleverancier die zich exclusief toelegt op het ontwerp, de installatie en het beheer van Unified Communications of geïntegreerde communicatieplatformen. Inia onderscheidt zich in deze nieuwe groeimarkt door te focussen op de gebruiker, die optimaal met zijn ICT-systemen en -toepassingen moet kunnen werken om zijn persoonlijke productiviteit te verhogen. Dankzij de aanzienlijke tijdwinst, de toegenomen efficiëntie en de betere klantenservice die met Unified Communications gepaard gaan, kunnen bedrijven een belangrijke concurrentiële voorsprong opbouwen. Het gespecialiseerde dienstenaanbod van Inia is gebaseerd op Unified Communications-producten van Microsoft, Polycom en Mitel, die sterk complementair zijn. Aandeelhouders van de joint venture Inia zijn de Belgische ICT-diensten leveranciers SecureLink en Xylos.