Mitel benoemt Graham Bevington tot Executive Vice President EMEA

22-07-2014

Mechelen/Brussel - Mitel, (Nasdaq: MITL) (TSX: MNW), wereldwijd specialist in zakelijke communicatie, kondigt de benoeming van Graham Bevington tot Executive Vice President voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) aan. Met deze benoeming brengt Mitel zijn Europese verkooporganisatie onder in één structuur, om zo zijn marktaandeel in deze regio snel verder uit te breiden.

Bevington heeft ruim 25 jaar ervaring in de sector. In zijn vorige functie als Executive Vice President voor Mitel’s internationale operaties, was hij de drijvende kracht achter Mitel’s snelle uitbreiding in belangrijke landen waaronder Engeland en Nederland. Landen waarin Mitel momenteel marktleider is.

Na de afronding van de fusie tussen Mitel en Aastra, eerder dit jaar, zal Bevington zich, in zijn nieuwe rol, focussen op het versterken van Mitel’s marktpositie in andere belangrijke markten binnen EMEA.

In de EMEA regio bevinden niet alleen enkele van de grootste, gevestigde markten in de wereld, maar ook een aantal opkomende economieën. Daarnaast komt de meerderheid van onze 60 miljoen eindgebruikers uit EMEA. Dit geeft ons de reële mogelijkheden om onze marktpositie in deze regio uit te breiden", zegt Rich McBee, Mitel's President en Chief Executive Officer. "Graham is een uitzonderlijk goede manager, die bewezen heeft dat hij uitstekende verkoop- en support teams kan leiden. Daarnaast begrijpt hij de behoeften van onze klanten én de marktdynamiek waar we voortdurend mee geconfronteerd worden.

"Mitel beweegt, wat nergens zo duidelijk is als in de EME regio. De mogelijkheid in te spelen op de specifieke technische eisen van elk land binnen de EMEA regio in combinatie met onze focus op de cloud en een gevestigd klantenbestand, biedt concurrerend voordeel”, zegt Bevington. ”Dankzij de doorgewinterde expertise en ervaring van onze onlangs uitgebreide verkoop- en service organisaties, beschikken we nu over een team dat over het benodigde talent, technologie en schaalgrootte beschikt om haar klanten in de EMEA regio te bedienen.

media


andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Tom Van Acker

PR Consultant

+32 52 55 33 26
Mitel

Albano Masino

Marketing Manager Aastra, a Mitel Company

Mitel

Mitel (NASDAQ: MITL) is een wereldwijde aanbieder van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen en diensten op basis van cloud-ready, hardware-onafhankelijke software. Mitel’s Freedom architectuur biedt organisaties de flexibiliteit en eenvoud die nodig is in de huidige dynamische werkomgeving. Hiermee hebben gebruikers overal en met elk type toestel dezelfde functionaliteit als ‘op kantoor’.

Over Mitel

Mitel (NASDAQ: MITL; TSX: MNW) is een wereldwijd leverancier van oplossingen voor bedrijfscommunicatie. Met deze oplossingen kunnen werknemers overal zaken doen, over elk medium en met het device van hun keuze. De grootte van de organisatie maakt daarbij niet uit. Mitel biedt klanten maximale keus met een breed dienstenportfolio waarmee de overgang naar de cloud eenvoudig te maken is. Met een jaaromzet van meer dan een miljard Amerikaanse dollar, 60 miljoen eindklanten wereldwijd en het grootste marktaandeel in Europa, mag Mitel zich met recht de grootste noemen op het gebied van bedrijfscommunicatie. Voor meer informatie: http://www.mitel.be en http://www.aastra.be