Mitel benoemt Alain Huys tot Country Manager van Mitel België


03-11-2014

Brussel - Mitel, (Nasdaq: MITL) (TSX: MNW), wereldwijd specialist in zakelijke communicatie, kondigt de benoeming aan van Alain Huys (50) tot Country Manager voor Mitel in België en Luxemburg. Alain volgt Thierry Gregoire op, die per eind oktober afscheid van Mitel heeft genomen.

Alain Huys heeft bijna 30 jaar ervaring in de sector. Gestart in engineering bij Bell Telephone ITT, doorliep hij nadien verschillende salesfuncties bij Ericsson Business Communications. Internationale ervaring deed hij sinds 1999 ook op bij Avaya en Lucent Technologies waar hij als Services en Sales Manager Northern Europe en later als EMEA Sales Manager Global Accounts Cross Industry teams op Europees niveau heeft geleid. Vanaf 2005 werd Alain Managing Director van Avaya Belgium & Luxembourg. De laatste vier jaar was hij als director van systeemintegrator Damovo de drijvende kracht achter onder meer het sales, solution architect team, marketing en vendor management.

“Alain kan bogen op een rijke ervaring bij internationale bedrijven waar hij al diverse integraties achter de rug heeft. Hij kent de Belgische en Luxemburgse markten ook heel goed en bovendien is hij door zijn werk bij systeemintegrator Damovo vertrouwd met zowel de productrange van Mitel en Aastra als de Mitel history. Wij zijn ervan overtuigd met Alain een naadloze opstap te kunnen maken en met veel enthousiasme verder te kunnen bouwen aan onze nummer 1 positie in Belgie", zegt Gijs Borsboom, VP Sales Mitel Benelux.

“Mitel is een bedrijf in beweging waar na de fusie 2 bedrijven zijn geïntegreerd. Ik zie het als een uitdaging om beide teams als 1 sterke speler in de markt te zetten en te doen groeien”, zegt Alain Huys. ”Dankzij mijn ervaring bij een systeemintegrator, ken ik de noden en wil ik mijn knowhow overbrengen om onze partnerfocus te verbeteren en het hen nog gemakkelijker te maken. Ik ben de uitdaging ook aangegaan omdat Mitel staat voor een duidelijke visie en iedereen bij Mitel er ook van overtuigd is."

media


contact

all colors of public relations

Tom Van Acker

PR Consultant

+32 52 55 33 26
Mitel

Marieke Adama

Marketing Manager, Benelux

+31 (0)30 8500 043
Mitel

Mitel (NASDAQ: MITL) is een wereldwijde aanbieder van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen en diensten op basis van cloud-ready, hardware-onafhankelijke software. Mitel’s Freedom architectuur biedt organisaties de flexibiliteit en eenvoud die nodig is in de huidige dynamische werkomgeving. Hiermee hebben gebruikers overal en met elk type toestel dezelfde functionaliteit als ‘op kantoor’.

Over Mitel

Mitel (NASDAQ: MITL; TSX: MNW) is dé kracht achter meer dan 2 miljard verbindingen per dag en ondersteunt daarmee organisaties bij het leggen van verbindingen, samenwerken en hun klanten bedienen. Met meer dan 33 miljoen cloudverbindingen per dag is Mitel de snelst groeiende leverancier van cloudcommunicatie-oplossingen. Onze experts op het gebied van zakelijke communicatie-oplossingen ondersteunen meer dan 60 miljoen gebruikers met ruim 2500 channel partners in meer dan 100 landen. We zijn #1 in EMEA en worden door de belangrijkst industrie-analisten gezien als leider op het gebied van zakelijke communicatie. Ga voor meer informatie naar http://www.mitel.be en volg ons op Twitter: http://www.twitter.com/Mitel_BE