Kwartaalcijfers Mitel volgens verwachting

02-09-2013

Mechelen - Mitel (Nasdaq: MITL; TSX: MNW), leverancier van cloud gebaseerde unified communications-software, kondigt de resultaten aan van het eerste fiscale kwartaal van 2014 dat eindigde op 31 juli 2013. 

De omzet in het eerste kwartaal bedroeg 141,6 miljoen dollar, een stijging vergeleken met 138,5 miljoen dollar in het eerste fiscale kwartaal van 2013. De bruto winstmarge bedroeg in het eerste kwartaal van 2014 56,6 procent. Dit is een lichte stijging in vergelijking met een marge van 56,1 procent in het vierde kwartaal van het vorige fiscale jaar.

De nettowinst in het eerste kwartaal, op basis van non-GAAP, kwam uit op 9,3 miljoen dollar of 0,17 dollar per aandeel, een stijging ten opzichte van de 4,1 miljoen dollar of 0,07 dollar per aandeel in hetzelfde kwartaal een jaar eerder.

We zijn verheugd dat we in het eerste kwartaal wederom omzetgroei kunnen laten zien en een record bruto winstmarge hebben gerealiseerd”, zegt Richard McBee, CEO bij Mitel. “Onze operationele resultaten illustreren de groei van onze cloud business en de kracht van onze unified communications-software die de basis vormt voor onze groei.

Overname 

“Gedurende het vorige kwartaal hebben we de acquisitie van prairieFyre afgerond”, vervolgt McBee. “De OEM-provider van contact center solutions is aangekocht voor 20 miljoen dollar. We zijn tot dusver tevreden met de resultaten. Mitel ziet ernaar uit verder te profiteren van de groeiende vraag naar contact centers met een volledig geïntegreerde oplossing.”

Klik hier voor het volledig Engelstalige bericht.

media


andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Tom Van Acker

PR Consultant

+32 52 55 33 26
Mitel

Marieke Adama

Channel Marketing Manager Benelux

+31 (0)30 8500 043
Mitel

Mitel (NASDAQ: MITL) is een wereldwijde aanbieder van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen en diensten op basis van cloud-ready, hardware-onafhankelijke software. Mitel’s Freedom architectuur biedt organisaties de flexibiliteit en eenvoud die nodig is in de huidige dynamische werkomgeving. Hiermee hebben gebruikers overal en met elk type toestel dezelfde functionaliteit als ‘op kantoor’.

Over Mitel

Mitel (Nasdaq: MITL; TSX: MNW) is een wereldwijd leverancier van unified communications en collaboration software. Met deze oplossingen kunnen medewerkers van organisaties overal zaken doen, over elk medium en met het apparaat van hun keuze. Mitel’s cloud ready Freedom Architecture biedt klanten in meer dan 100 landen de flexibiliteit en eenvoud die nodig is om de dynamische werkomgeving van vandaag te ondersteunen.


MITL-C
Mitel and the Mitel logo are registered trademarks of Mitel Networks Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners.