Groter, stoerder en krachtiger dan ooit: HTC presenteert zijn nieuwste vlaggenschip: de HTC U12+
23/05/2018
‘Live on the Edge’ met de HTC U12+ dankzij Edge Sense 2 voor ongeëvenaard gebruik met één hand op een 6 inch-telefoon, plus één van de best beoordeelde dual camera’s, USonic gepersonaliseerde audio en een prachtig Liquid Surface-design

HTC presenteert vandaag de HTC U12+, één brok innovatie, gebruiksgemak en oogstrelend design. De U12+ is de grootste en stoerste vlaggenschiptelefoon ooit en heeft een kleurrijk 6 inch scherm met een cinematisch 18:9 widescreen. Het toestel is makkelijker in gebruik dankzij Edge Sense 2 voor intuïtieve interactie met één hand, bijvoorbeeld om foto’s te nemen, de voice assistent te activeren of wat je hem ook maar wilt laten uitvoeren. Er is simpelweg geen andere telefoon die zo groot en eenvoudig in gebruik is als de HTC U12+.

De belangrijkste functies van de HTC U12+ zijn:

 • Edge Sense 2: Een nieuwe touch feedback-ervaring verandert de randen van de U12+ in de eenvoudigste en meest intuïtieve methode om je telefoon te gebruiken. Het nieuwe Edge Sense weet welke hand je gebruikt, zodat je altijd in de zijkanten van het apparaat kunt knijpen, er dubbel op kunt tikken of kunt vasthouden en zo foto’s en video’s schiet, inzoomt op een kaart, over het scherm navigeert of welke actie je ook instelt om uit te voeren.
   
 • De best beoordeelde dual camera: Twee camera’s, voor én achter, bieden prachtige foto's met artistiek DSLR bokeh-effect. UltraSpeed Autofocus 2 zorgt ervoor dat je geen moment mist terwijl HDR Boost 2 ervoor zorgt dat je onder elke lichtomstandigheid fantastische foto’s kunt nemen. De hoofdcamera’s beschikken over 2x optische en 10x digitale zoom, zodat je altijd de perfecte close-up kunt vastleggen. Dankzij Sonic Zoom kan je in elke video inzoomen op een bepaald geluid of bepaalde stem, zodat je echt de regisseur bent van de scène. En met one-touch auto zoom lijkt het bijna alsof je Hollywood in je zak hebt zitten. Het werkt zo goed dat de U12+ een DxOMark-score van 103 kreeg, waarmee het de hoogst scorende dual smartphonecamera in de industrie is.
   
 • De beste HTC BoomSound-, USonic- en Qualcomm aptX HD-audio ooit: Ongelofelijke sound met krachtigere BoomSound-speakers dan ooit tevoren en USonic-oordoppen met Active Noise Cancellation om ongewenste geluiden buiten te houden. USonic past perfect in de unieke structuur van je oor, zodat jij kunt genieten van de perfecte sound. Zo hoor je elke hoge noot kristalhelder en elke bassline komt binnen als een donderslag. aptX HD is ontworpen om high-resolution 24-bit Bluetooth-audio te ondersteunen voor een draadloze audio-ervaring die boven verwachting is.
   
 • Liquid Surface: De U12+ heeft een zeer artistiek design met ultradunne randen en nieuwe drukgevoelige knoppen ingebed in een uniek, veranderend kleurenpalet. De kleuruitvoering Translucent Blue maakt dat je optimaal geniet van zowel de binnen- als de buitenkant van je telefoon, terwijl Ceramic Black zorgt voor een zeer moderne uitstraling. Flame Red staat garant voor bijzondere veranderingen in kleurtinten in de meest dynamische look die HTC ooit heeft ontworpen.
   
 • Kracht en prestaties: Het Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform met X20 LTE verandert de manier waarop mensen zien, horen en met elkaar communiceren. Met standaard 6GB RAM en tot wel 128GB aan opslaggeheugen, overstijgt de U12+ elke verwachting die je kunt hebben over kracht en prestaties van een telefoon. De U12+ is tevens VR-ready voor de Vive Focus (waar beschikbaar) met telefoon- en notificatie-sync, plus mirror-mode om je smartphone te veranderen in een persoonlijk VR-theater.

Prijs en beschikbaarheid
De HTC U12+ zal in België vanaf midden juni 2018 beschikbaar zijn in de kleuren Translucent Blue, Ceramic Black en Flame Red aan de prijs van 799 euro. Consulteer het volledige Engelstalige persbericht in bijlage voor meer diepgaande informatie of surf naar htc.com.


 

Downloads
Media
HTC Image spec sheet
English press release
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Eef Leroy
PR Officer
HTC
Als wereldwijd innovator op het gebied van slimme mobiele devices en technologieën heeft HTC Corporation sinds zijn oprichting in 1997 bekroonde producten en primeurs op zijn naam staan, waaronder de mobiele telefoons uit de veelgeprezen HTC One- en HTC Desire-serie. Het streven naar perfectie is de kern van alles wat HTC doet, met iconische designs en innovatieve mobiele ervaringen voor consumenten over de hele wereld tot gevolg. HTC is genoteerd op de Taiwanese beurs (2498). Voor meer informatie: http://www.htc.com/be-nl.