Fujitsu versnelt digitale transformatie met verbeterde multi-cloud hybrid IT
16/07/2018
Nieuwsfeiten
- Fujitsu versnelt de digitale transformatie met internationale multi-cloud en multi-partner aanpak op het gebied van Hybrid IT
- Het groeiende aanbod van clouddiensten geeft Fujitsu een voorsprong op de concurrenten door de erkenning van multi-cloud benadering van ondernemingen.
- Fujitsu stelt klanten in staat om het wereldwijde tekort aan skills te omzeilen, door wereldwijd ongeveer 10.000 man personeel in te zetten voor klantgerichte ondersteuning in Agile, DevOps en cloud-specifieke certificeringen.

Brussel – Kort na de aankondiging van een intensievere samenwerking met strategische cloud aanbieders Microsoft en VMware, maakt Fujitsu vandaag bekend dat het haar samenwerking met SAP en Oracle gaat uitbreiden. Hiermee wil het IT-bedrijf haar aanbod omtrent digitale transformatie makkelijker en effectiever maken. Daarnaast versterkt Fujitsu haar multi-cloud integratie en operationele diensten om zich te kunnen richten op het groeiend tekort aan cloud-vaardigheden, en om haar positie als systeemintegrator te versterken. 

Cloud transformatie


Klanten kunnen dankzij Fujitsu diensten en oplossingen inzetten die voldoen aan specifieke eisen op het gebied van prestatie en functionaliteit. Hiermee onderscheidt het IT-bedrijf zich van andere integrators die vaak de voorkeur geven aan een oplossing die gebaseerd is op slechts één prefered cloud platform. Fujitsu heeft belangrijke strategische multi-cloud partnerships en samenwerkingen met internationale zakelijke cloud platforms, -diensten en dienstenaanbieders zoals Microsoft, VMware, SAP and Oracle. Dit rijtje zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

SAP op Azure 

SAP op Azure is een nieuw aanbod van Fujitsu dat voortkomt uit de samenwerking met Microsoft en SAP. Deze klantgerichte oplossing is een bevestiging van Fujitsu’s doelstelling om bedrijven te helpen om SAP in de cloud te krijgen, het veranderen van applicaties naar SAP S4/HANA en het vergroten van de functionaliteit van bestaande SAP-software en -processen voor concurrentievoordeel. Door samen te werken hebben Fujitsu en Microsoft nieuwe diensten ontwikkeld die het SAP op Azure-platform combineren met kennis over SAP en Fujitsu’s ervaring in bedrijfstransformatie. 

VMware cloud-based applicaties

Fujitsu vergroot haar 15-jarige samenwerking met VMware en versterkt hierdoor haar vermogen om hybride klantomgevingen te beheren, zoals VMware Cloud Foundation, VMware Cloud op AWS en VMware's nieuwste netwerk- en beveiligingsproducten. 

Downloads
Online info
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Elke De Ridder
Director B2B
Fujitsu
Inès Godart
Communications Manager Benelux
Fujitsu
Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologie producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 140.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujistu Limited (TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,1 triljoen yen (US$ 39 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2018. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.
Fujitsu EMEIA
Fujitsu promotes a Human Centric Intelligent Society, in which innovation is driven by the integration of people, information and infrastructure. In the Europe, Middle East, India and Africa region (EMEIA), our 27,000-strong workforce is committed to Digital Co-creation, blending business expertise with digital technology and creating new value with ecosystem partners and customers. We enable our customers to digitally transform with connected technology services, focused on Artificial Intelligence, the Internet of Things, and Cloud - all underpinned by Security. For more information, please visit http://www.fujitsu.com/fts/about/

All other company or product names mentioned herein are trademarks or registered trademarks of their respective owners. Information provided in this press release is accurate at time of publication and is subject to change without advance notice.