Exact speelt in op nieuwe Apple TV 4

19-11-2015

Exact Online tvOS app biedt financieel dashboard en artikelcatalogus voor ondernemers

Exact lanceert een nieuwe oplossing voor de zojuist gelanceerde Apple TV 4. Het gaat om een app met services van Exact Online, die eenvoudig worden weergegeven via de nieuwe Apple TV 4.

 

De app omvat een financieel dashboard en een artikelcatalogus die is gekoppeld aan voorraadbeheer en orders. Het doel van de app is om ondernemers hun producten op een andere manier te laten presenteren. Accountants kunnen middels de tvOS app op een toegankelijkere wijze hun klanten inzicht in de administratie geven.

 

Eugène Pattikawa, Productmanager bij Exact Online: “Nieuwe technologie biedt ondernemers nieuwe kansen en meer mogelijkheden. Om die reden wilden we graag iets ontwikkelen voor deze compleet nieuwe interactievorm van Apple. We verkennen momenteel het potentieel van dit toestel voor de zakelijke markt. De app biedt alvast mogelijkheden om op een heel andere manier inzicht in de administratie te (laten) geven. Ons ontwikkelteam heeft in korte tijd deze eerste versie van de app ontwikkeld en werkt de komende maanden verder aan de uitbreiding ervan. Alle feedback van KMO’s die beschikken over de Apple TV 4 is dan ook van harte welkom.”


De tvOS app biedt momenteel de volgende mogelijkheden:
Financieel dashboard: Inzicht in onder andere de financiële administratie en openstaande posten vanaf de zetel of in de vergaderruimte.
Artikelcatalogus: In tekst en beeld productinformatie bieden, met koppeling naar order- en voorraadbeheer. Dankzij de weergave en afstandsbediening van Apple TV 4, kan de ondernemer zijn product(en) hiermee beter presenteren.

 

Exact vindt het belangrijk om de zakelijke mogelijkheden van nieuwe toestellen waaronder ook de Apple TV 4 te verkennen. Het business software-bedrijf hoopt de komende tijd nog meer nieuwe mogelijkheden te creëren waarop ondernemers hun administratie kunnen afhandelen.

 

Eerder dit jaar introduceerde Exact al een zakelijke app voor de Android Wear en Apple Watch.
 

media


andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Chris Van den Broeck

account director integrated communications

+32 52 55 33 26
Exact

Jelle Zuidema

Senior Public Relations Specialist

+31 (0)15 711 50 00
Exact

Daadkrachtige business software. Die bouwt Exact om voluit de doe- en denkkracht van nu al 200.000 bedrijven wereldwijd te ondersteunen. Want we houden van ondernemers die de dingen kordaat vastpakken en, zelfs na tegenslag, blijven gaan. Bij Exact brandt hetzelfde vuur. We startten dertig jaar geleden in de garage van zes studenten. Met vallen, opstaan en doorgaan, zijn we intussen een wereldspeler met 1.550 medewerkers in 15 landen en 188 miljoen euro omzet in 2014.

Exact scherpt de reactiekracht van bedrijven. Zo spelen die vinnig in op snel veranderende marktsituaties. En ze grijpen de kansen zodra die opduiken. Met onze business software zoomt u vlot in op uw volgende objectief en pakt u uw volgende uitdaging resoluut vast. Voor meer informatie over Exact, ga naar www.exact.be.