Daan en Samuel De Wever bekroond tot jonge topondernemers

24-04-2015

“Erkenning voor succesverhaal”

Zaventem - Daan en Samuel De Wever van de onafhankelijke Belgische telecom operator Destiny mogen zich voortaan ‘jonge topmanager van het jaar’ noemen. Dat werd op 23 april bekendgemaakt door het netwerk voor topmanagers Top Management.

De broers De Wever mochten deze prijs in ontvangst nemen voor hun zin in ondernemerschap. In 2008 hebben ze het aangedurfd hun eigen bedrijf op te richten: Destiny, gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven. Vandaag, 7 jaar later, staan Daan en Samuel aan het roer van één van de snelst groeiende bedrijven binnen de telecomsector met een omzetgroei van 1209% over de afgelopen vijf jaar.

Daan De Wever, managing director bij Destiny: “We staan er soms te weinig bij stil, maar wat begon als een droom, is vandaag uitgegroeid tot een mooi succesverhaal. Deze titel is enerzijds een mooie erkenning, maar anderzijds opnieuw een motivator om te blijven doorgaan. Ook de komende jaren zien we immers nog potentieel om te groeien. Ons verhaal is nog lang niet gedaan.

Samuel De Wever, CTO bij Destiny:Deze award is een erkenning voor het hele bedrijf en iedereen die de voorbije jaren heeft meegewerkt aan het succes van Destiny. Onze dank gaat dan ook in de eerste plaats naar al onze medewerkers, klanten en partners die zich dagelijks inzetten voor Destiny.

Uit een selectie van enkele tientallen kandidaten werden voor de categorieën ‘ceo’ en ‘stichters’ verschillende genomineerden geselecteerd. Vervolgens was het aan een jury, die bestond uit vertegenwoordigers van de economische wereld, om de knoop door te hakken. Die jury ging daarbij vooral op zoek naar ondernemers die erin geslaagd zijn om innovatieve praktijken en technologieën te introduceren in de bedrijfsvoering en de operationele processen.
 

media


andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Chris Van den Broeck

Account Director

+32 52 55 33 26
Destiny

Joachim Lauwers

Director Sales & Marketing

+32 496 59 09 38
Destiny

Destiny is een onafhankelijke telecomoperator die werd opgericht in 2008. Met 50 medewerkers en een jaaromzet in 2014 van 9,43 miljoen euro groeide het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende B2B telecomspeler in België. Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 1300 professionele klanten waaronder gereputeerde bedrijven zoals Katoennatie, Cevora, McDonalds, Standaard Boekhandel, Fujitsu, Ecover, Port of Antwerp, Plus Home Services, KULeuven, DNS.be en Würth. Destiny biedt kostenefficiënte telecomoplossingen op maat door te luisteren naar haar klanten. Dit resulteert in betere telecom aan een lagere prijs. En dat is telecom… as it should be.
Voor meer informatie: http://www.destiny.be