CES 2018: Seagate en LaCie pakken uit met nieuwe mobiele opslagoplossingen in samenwerking met toonaangevende partners

09-01-2018

Seagate Technology, wereldleider op het gebied van data-opslag, en zijn premium brand LaCie hebben op CES een reeks nieuwe producten aangekondigd die speciaal ontworpen zijn voor de uitdagingen waarmee consumenten en creative pro’s geconfronteerd worden bij het on the go maken, verwerken en raadplegen van data.

"Onze nieuwe producten spelen in op de steeds veranderende behoeften van onze klanten. Snel en betrouwbaar foto’s, video’s en andere data kunnen creëren, overbrengen, opslaan en raadplegen is voor hen van levensbelang, waar ze ook zijn op dat moment. Seagate en LaCie zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om hieraan tegemoet te komen en om onze klanten een concurrentievoordeel te bezorgen”, vertelt Ward Bauwens, Region Head Benelux and Dach.

LaCie DJI Copilot - laptopvrij, zorgenvrij


De LaCie DJI Copilot is het tweede product uit de strategische samenwerking van LaCie en DJI, het grootste dronemerk ter wereld. Het is een toestel dat fotografen, videografen en dronepiloten kunnen gebruiken om hun workflow op het terrein te optimaliseren en minder tijd te verliezen achter de computer.

Met de LaCie DJI Copilot kunnen ze hun data vanop hun camera of geheugenkaart overzetten zonder computer of mobiel netwerk. Via het geïntegreerde scherm krijgen ze bevestiging van de status van het uploaden en tijdens het overzetten kunnen ze zelfs nieuwe beelden blijven maken. Via de Copilot BOSS-app (Back-up On Set Solution) van LaCie kunnen ze de bestanden in volledige resolutie bekijken of afspelen, beheren en ordenen. Bovendien kan de ingebouwde powerbank gebruikt worden om mobiele apparaten opnieuw op te laden.

De LaCie DJI Copilot zal vanaf februari beschikbaar zijn in 2 TB capaciteit, dat is 65 uur aan 4K 30fps videobeelden en meer dan 20.000 RAW-foto's. Het toestel heeft een adviesprijs van 419,99 euro in België en komt met 3 jaar Rescue Data Recovery Service.

LaCie Rugged Secure USB-C - beschermt je data tegen alles en iedereen

LaCie voegt een nieuwkomer toe aan zijn populaire reeks Rugged-drives: de LaCie Rugged Secure. De schijf is niet alleen gebouwd om bestand te zijn tegen extreme all-terrain omstandigheden, het is ook de eerste Rugged die hardwareversleuteling heeft, dankzij de Seagate Secure-technologie.

De nieuwe schijf geeft gebruikers de gemoedsrust dat ze de toegang tot hun data volledig kunnen controleren. Zodra de verbinding tussen de Rugged Secure en de computer verbroken wordt, zullen de drive en de toegang tot de gegevens geblokkeerd worden en met een wachtwoord beschermd worden via nieuwe Toolkit-software.

De LaCie Rugged Secure heeft een adviesprijs van 174,99 euro voor 2 TB en zal vanaf februari in de winkels liggen. De schijf komt met 2 jaar Rescue Data Recovery Service.

Seagate Fast SSD - hoge prestaties waar en wanneer jij het nodig hebt

Seagate heeft op CES ook de Fast SSD aangekondigd: een ultradraagbare externe SSD drive die snelle prestaties combineert met overdrachtsnelheden tot 540 MB/s, schokbestendigheid en USB-C-connectiviteit. Gebruikers kunnen hun gegevens back-uppen of syncen via de Toolkit-software. De Seagate Fast SSD zal verkrijgbaar zijn in 250 GB, 500 GB en 1 TB. Informatie over adviesprijs en beschikbaarheid volgt later.

Gratis Adobe-lidmaatschap
Dankzij een uitgebreide samenwerking tussen Adobe en Seagate zullen populaire Seagate- en LaCie-schijven tijdelijk met gratis toegang tot de nieuwste grafische ontwerp- en videobewerkingssoftware van Adobe Systems komen.

Bij alle Seagate Backup Plus-schijven en alle LaCie Porsche Design-schijven krijg je twee maanden gratis toegang tot het Adobe Creative Cloud fotografielidmaatschap (waarde: $19,98/maand). Op die manier kan je de gloednieuwe Lightroom CC-fotoservice en Photoshop CC uitproberen.

Bij alle LaCie Rugged, d2 en big-toestellen krijg je één maand gratis toegang tot het Adobe Creative Cloud All Apps-lidmaatschap (waarde: $74,99/maand). Dat houdt in dat je de volledige verzameling van creatieve desktopapps en mobiele apps, waaronder Photoshop CC, Illustrator CC en Adobe XD CC, kan uittesten.

Meer info over wanneer het gratis Adobe-lidmaatschap in België en Luxemburg beschikbaar zal zijn, volgt later.
 

media


Meer informatie
andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Simon Mestdagh

Content Manager

+32 52 55 33 26
Seagate

Ward Bauwens

Region Head Seagate Branded Benelux and DACH

+32 476 53 20 79
Seagate

Seagate creëert ruimte voor iedereen. Seagate ontwikkelt de nieuwste opslagproducten door constant te innoveren als het gaat om data opslaan, delen en gebruiken. Lees meer op http://www.seagate.com/be/nl/be/ of lees meer op de Seagate blog. http://blog.seagate.com/

©2018 Seagate Technology LLC. All rights reserved. Seagate, Seagate Technology and the Seagate logo, are trademarks or registered trademarks of Seagate Technology LLC or its affiliates in the United States and/or other countries. All other trademarks or registered trademarks are the property of their respective owners. When referring to drive capacity, one gigabyte, or GB, equals one billion bytes and one terabyte, or TB, equals one thousand billion bytes. Your computer’s operating system may use a different standard of measurement and report a lower capacity. In addition, some of the listed capacity is used for formatting and other functions and will not be available for data storage.