ASPEX versterkt zijn sales afdeling in België

07-07-2014

Caroline Goyvaerts en Barbara Deheneffe nieuwe Account Managers voor respectievelijk Vlaanderen en Wallonië

Caroline Goyvaerts en Barbara Deheneffe versterken het Belgische sales team van Software as a Service (SaaS) specialist ASPEX. In hun functie als Account Manager zullen ze de verschillende cloud- en online desktop diensten van ASPEX nog duidelijker positioneren bij IT-resellers en ISV’s. Caroline in Vlaanderen, Barbara in Wallonië. Beide rapporteren rechtstreeks aan Sales Manager Pascal De Ridder.

 

Barbara Deheneffe (35) brengt meer dan 7 jaar sales ervaring mee, opgedaan bij ICP als Account Manager CRM software. Tot voor kort was ze analiste en project manager bij Efficy. Ook Caroline Goyvaerts (27) heeft de voorbije twee jaar in de verkoop gewerkt als Benelux sales representative bij de security systems afdeling van IBM.

 

Pascal de Ridder, Sales Manager ASPEX: “Deze strategische beslissing is het antwoord op de groeiende vraag naar online desktop- en SaaS-oplossingen. We willen met ons team niet alleen die groei opvangen, we willen ook veel proactiever de markt instappen. Enerzijds moeten we ook onze relaties met onafhankelijke software leveranciers (ISV’s) versterken, anderzijds is het noodzakelijk nieuwe contacten te leggen met de eindklant en dit via de IT-resellers. Het grootste potentieel zie ik in Wallonië, waar de aandacht voor cloudoplossingen steeds groter wordt. Door de uitbreiding van ons sales team willen we ASPEX’ oplossingen ook in de Waalse markt introduceren. We hebben duidelijk de ambitie om op korte termijn ook in het Waalse landsgedeelte de eerste contracten te tekenen en projecten op te starten.”

media


Online info
andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Elke De Ridder

PR Consultant

+32 52 55 33 26
ASPEX

Tim Colman

Customer en Marketing Information Manager

+32 32 20 28 44
ASPEX

ASPEX, onderdeel van de SD Worx groep, is een Application Service Provider (ASP) die ISV’s en VAR’s ondersteunt in het online ter beschikking stellen van hun software aan KMO’s en grote Europese ondernemingen. Het bedrijf is dé Belux referentie op het vlak van hosted Microsoft Dynamics. ASPEX is Microsoft Gold partner en Microsoft Software en Services Incubation Center gecertificeerd. Bij het Antwerpse bedrijf, opgericht in 2002, zijn 19 mensen werkzaam. Het telt gerenomeerde bedrijven waaronder Kluwer, SDE, SD Worx, Protime en Syneton tot zijn klanten.

Over ASPEX

Aspex, onderdeel van de SD Worx groep, is een Application Service Provider (ASP) die ISV’s en VAR’s ondersteunt in het online ter beschikking stellen van hun software aan KMO’s en grote Europese ondernemingen. Het bedrijf is dé Belux referentie op het vlak van boekhoudsoftware en hosted Microsoft Dynamics. Aspex is Microsoft Gold partner en Microsoft Software en Services Incubation Center gecertificeerd. Bij het Antwerpse bedrijf, opgericht in 2002, zijn 27 mensen werkzaam. Het telt gerenommeerde bedrijven waaronder Kluwer, SDE, Sphinx-IT, Astena,SD Worx, Protime en C-Logic/Unit4 tot zijn klanten.