David van den Bogaert nieuwe Managing Director bij Manutan-Overtoom België

11-02-2015

Commerciële slagkracht versterken

Manutan-Overtoom, leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en bedrijfsterreinen, heeft David van den Bogaert (40) benoemd tot Managing Director van Manutan-Overtoom België. 

Met deze benoeming kiest het bedrijf voor iemand die, op korte termijn, zowel de unieke visie van het bedrijf, nl. ’Ondernemen voor een betere wereld’, heel bewust deelt en verder vorm zal geven alsook de commerciële slagkracht van het Belgische filiaal verder zal versterken. Op langere termijn zal Dhr. van den Bogaert Manutan-Overtoom als een bedrijf met een unieke mix van ondernemerschap en maatschappelijk bewustzijn in de markt positioneren.

Dhr. van den Bogaert brengt een pak professionele expertise mee. Vooraleer bij Manutan-Overtoom aan de slag te gaan, was hij actief als Deputy Managing Director bij Planning force. Hij begon zijn professionele carrière in 2002 bij Leaseplan, waar hij in een tijdspanne van 10 jaar doorgroeide van Account Manager tot Business Unit Manager, met een focus op voornamelijk B2B. Hij beschikt dus over een flinke dosis business development talent en dit bij zowel kleine als grote organisaties. 

Gestart in een verkoopfunctie en later doorgegroeid naar meer strategische, leidinggevende functies, blijft van den Bogaert een grote passie hebben voor business development. 

David van den Bogaert, Managing Director bij Manutan-Overtoom België: ”Momenteel krijg ik de kans me zo diep mogelijk onder te dompelen in de bedrijfscultuur die zo eigen is aan Manutan-Overtoom. ’Ondernemen voor een betere wereld’ is hier voelbaar doorheen alle gelederen van het bedrijf.” Hij vervolgt: ”Op korte termijn wil ik ervoor zorgen dat Manutan-Overtoom in de markt erkend wordt als een uitgesproken marktleider, zowel op het vlak van zijn uitgebreide, kwalitatieve aanbod als voor zijn service op mensenmaat.” 

Privé schrikt David van den Bogaert niet terug voor wat avontuur.  Of het nu gaat om een rafting-trip in het Altai gebergte of een hiking-traject in Kamchatca, hij doet het allemaal. Daarbuiten is hij, als vader van 2 kinderen vooral een echte familieman.

media


Sociale media
andere talen / autres langues

contact

all colors of public relations

Chris Van den Broeck

Account Director

+32 52 55 33 26
Manutan-Overtoom

Arie van Dusseldorp

Marketing Director Benelux

+31 30 229 63 67
Manutan-Overtoom

Manutan België en Overtoom België beide opgericht in 1974, fusioneerden begin 2014 tot één bedrijf: Manutan-Overtoom. Het bedrijf is momenteel de grootste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en bedrijfsterreinen.

Via catalogi, het contactcenter en de website worden meer dan 40.000 artikelen binnen 24 uur geleverd, van intern transport & opslag tot inrichting en veiligheid. Bovendien verzorgt Manutan-Overtoom diensten als montage, maatwerk en e-procurement.

Manutan-Overtoom is onderdeel van de internationale Manutan Group, Europees marktleider op het gebied van bedrijfsbenodigdheden. De groep bestaat uit 25 dochtermaatschappijen in 19 Europese landen.

Met ruim 1.850 medewerkers en ruim 200.000 verschillende artikelen worden meer dan 600.000 Europese klanten bediend. De visie van de Manutan Group kenmerkt zich onder andere door het aangaan van warme, oprechte en persoonlijke relaties met klanten. ‘Ondernemen voor een betere wereld’ is hun motto. www.manutan.com