integrated communications

Latest Releases

Brussel / Las Vegas - VMware kondigt tijdens VMworld 2018 US innovaties aan in zijn software-defined data centerportfolio om klanten te helpen in hun digitale transformatie. VMware introduceert de nieuwe vSphere Platinum Edition om toepassingen van klanten en infrastructuur beter te beveiligen. Tevens is er een nieuwe release van vSAN om de HCI-adoptie verder te versoepelen, en zijn er nieuwe updates in het VMware vRealize cloud-beheerplatform (CMP) om klanten te helpen bij het leveren van een infrastructuur die klaar is voor ontwikkelaars vanuit elke cloud middels veilige en consistente operaties.

Read more »

Brussel / Las Vegas – VMware introduceert tijdens VMworld 2018 US nieuwe innovaties voor zijn VMware NSX networking- en security-portfolio en verstevigt daarmee zijn strategie waarin het consistente connectiviteit en intrinsieke beveiliging voor applicaties en data in elke omgeving wil realiseren. Deze verbeteringen helpen klanten bij het implementeren van veilige end-to-end softwaregebaseerde netwerkarchitecturen – een Virtual Cloud Network – die hun multi-cloud enterprises en geavanceerde security op nieuwe manieren ondersteunen.

Read more »

Brussel / Las Vegas - VMware introduceert tijden VMworld 2018 US nieuwe innovaties voor zijn intelligence-driven digital workspace-platform Workspace ONE. Deze innovaties onderstrepen het streven van VMware om workspace-services beter te beveiligen. Organisaties kunnen nu gebruikmaken van oplossingen die de adoptie van modern beheer versnellen wanneer ze volledig overstappen op Windows 10 en daarbij gebruikmaken van Mac, iOS, Android en Chromebooks. Middels updates aan het platform zijn bedrijven in staat hun medewerkers betere ervaringen te bieden met een nieuwe Workspace ONE Intelligent Hub-app. Ze profiteren van nieuwe integraties in het platform die de waarde van modern beheer uitbreidt naar virtuele eindpunten.

Read more »

VMware levert een SaaS-gebaseerd multi-cloud platform voor automation, cost management en compliance

Read more »

De nieuwste innovaties op het VMware Cloud Provider Platform stellen partners in staat zowel VMware-gebaseerde clouds te moderniseren als multi-cloud managed services uit te breiden

Read more »

● Workspace ONE zet traditioneel Windows om in cloud-dienst voor de digital workspace met VMware Horizon
● Nieuwe Workspace ONE Intelligence-dienst versterkt inzicht, planning en automation binnen de digital workspace
● inclusief Windows, macOS, Chrome OS, iOS en Android

Read more »

VMware AppDefense fait évoluer l’industrie vers un modèle de sécurité centré sur les applications et basé sur leur comportement standard

Read more »

VMware AppDefense biedt intrinsiek, intent-based en applicatie-focused security-model

Read more »