integrated communications

Latest Releases

Brussel - De Edge and IoT Solutions-divisie van Dell Technologies kondigt nieuwe oplossingen en bundels aan die de inzet van veilige, schaalbare oplossingen voor edge computing en IoT use cases vereenvoudigen. Dell Technologies combineert tools uit zijn brede portfolio met technologie van Intel en partners die deelnemen aan het Dell Technologies IoT Solutions-partnerprogramma. Deze staan aan de basis van workloads voor computer vision - op basis van imaging-sensoren - en machine intelligence, die worden gekarakteriseerd door gestructureerde telemetrie uit sensoren en beheersystemen. Dell Technologies werkt samen met Intel dat heeft geholpen deze oplossingen nog geavanceerder te maken op basis van zijn computer vision- en analytics-technologie.

Read more »

Brussel - Dell EMC kondigt diverse verbeteringen aan van zijn cloud-enabled infrastructuuroplossingenportfolio om klanten te helpen maximale waarde te halen uit hun IT-ecosystemen en multi-cloud-omgevingen. Gecombineerd met innovaties uit de gehele Dell Technologies-familie, biedt Dell EMC een breed portfolio aan cloud-oplossingen voor elk type applicatie en creëert het een consistente ervaring over cloud-platformen.

Read more »

A l’occasion du salon IFA à Berlin, Dell dévoile une nouvelle gamme de produits innovants qui améliorent l’expérience des particuliers, des professionnels mobiles et des petites entreprises.

Read more »

PowerEdge MX is ontworpen om met het moderne datacenter mee te groeien en te evolueren, en zo jarenlang traditionele en splinternieuwe workloads te ondersteunen.

Read more »

Les meilleures innovations de Gamescom sont à voir cette année au Hall 8 de l'espace Windows Gaming Area. Dell et Alienware y montrent aux fans de jeux vidéo comment devenir des pros de l’e-sport avec le matériel, les logiciels et les outils les plus récents. Gamescom à Cologne fête cette année son 10ème anniversaire et sera le terrain de jeu numérique ultime du 22 au 25 août.

Read more »

De mooiste innovaties van Gamescom zijn dit jaar te zien in Hal 8 in de Windows Gaming Area. Dell en Alienware laten game-fanaten zien hoe ze als een professionele esports-kampioen kunnen spelen met de nieuwste hardware, software en andere tools. Gamescom in Keulen viert dit jaar zijn 10e verjaardag en vormt van 22 tot 25 augustus de ultieme digital playground.

Read more »