integrated communications

Latest Releases

Double appareil photo exceptionnel, superbe finition et plantureuse batterie garantissent des expériences d’utilisation hors du commun pour un prix de milieu de gamme


Read more »

Dubbele camera, prachtig ontwerp met dubbele afwerking en een krachtige batterij zorgen voor onvergetelijke ervaringen voor een betaalbare prijs.

Read more »

A l’occasion du salon IFA à Berlin, Dell dévoile une nouvelle gamme de produits innovants qui améliorent l’expérience des particuliers, des professionnels mobiles et des petites entreprises.

Read more »

Brussel / Las Vegas - VMware kondigt tijdens VMworld 2018 US innovaties aan in zijn software-defined data centerportfolio om klanten te helpen in hun digitale transformatie. VMware introduceert de nieuwe vSphere Platinum Edition om toepassingen van klanten en infrastructuur beter te beveiligen. Tevens is er een nieuwe release van vSAN om de HCI-adoptie verder te versoepelen, en zijn er nieuwe updates in het VMware vRealize cloud-beheerplatform (CMP) om klanten te helpen bij het leveren van een infrastructuur die klaar is voor ontwikkelaars vanuit elke cloud middels veilige en consistente operaties.

Read more »

Brussel / Las Vegas – VMware introduceert tijdens VMworld 2018 US nieuwe innovaties voor zijn VMware NSX networking- en security-portfolio en verstevigt daarmee zijn strategie waarin het consistente connectiviteit en intrinsieke beveiliging voor applicaties en data in elke omgeving wil realiseren. Deze verbeteringen helpen klanten bij het implementeren van veilige end-to-end softwaregebaseerde netwerkarchitecturen – een Virtual Cloud Network – die hun multi-cloud enterprises en geavanceerde security op nieuwe manieren ondersteunen.

Read more »

Brussel / Las Vegas - VMware introduceert tijden VMworld 2018 US nieuwe innovaties voor zijn intelligence-driven digital workspace-platform Workspace ONE. Deze innovaties onderstrepen het streven van VMware om workspace-services beter te beveiligen. Organisaties kunnen nu gebruikmaken van oplossingen die de adoptie van modern beheer versnellen wanneer ze volledig overstappen op Windows 10 en daarbij gebruikmaken van Mac, iOS, Android en Chromebooks. Middels updates aan het platform zijn bedrijven in staat hun medewerkers betere ervaringen te bieden met een nieuwe Workspace ONE Intelligent Hub-app. Ze profiteren van nieuwe integraties in het platform die de waarde van modern beheer uitbreidt naar virtuele eindpunten.

Read more »

VMware levert een SaaS-gebaseerd multi-cloud platform voor automation, cost management en compliance

Read more »