integrated communications

Latest Releases

L’équipe Business Intelligence d’Attentia dévoile que le nombre d’heures que les employés prestent de chez eux ou d’un autre endroit que le lieu de travail a augmenté de plus de 25 % la dernière année et demie. Le télétravail prend de l’ampleur. Selon Attentia, cela est en partie dû à la problématique de la mobilité, qui prend de plus en plus d’importance, et à la recherche d’un meilleur équilibre privé-professionnel.

Read more »

Business Intelligence van Attentia legt bloot dat het aantal uren dat medewerkers van thuis uit of vanop een andere locatie werken, het voorbije anderhalf jaar is toegenomen met meer dan 25 procent. Telewerk zit in de lift, onder andere onder invloed van de steeds grotere mobiliteitsproblematiek en de zoektocht naar een betere work-life balance.

Read more »

Brussel - De Edge and IoT Solutions-divisie van Dell Technologies kondigt nieuwe oplossingen en bundels aan die de inzet van veilige, schaalbare oplossingen voor edge computing en IoT use cases vereenvoudigen. Dell Technologies combineert tools uit zijn brede portfolio met technologie van Intel en partners die deelnemen aan het Dell Technologies IoT Solutions-partnerprogramma. Deze staan aan de basis van workloads voor computer vision - op basis van imaging-sensoren - en machine intelligence, die worden gekarakteriseerd door gestructureerde telemetrie uit sensoren en beheersystemen. Dell Technologies werkt samen met Intel dat heeft geholpen deze oplossingen nog geavanceerder te maken op basis van zijn computer vision- en analytics-technologie.

Read more »

Brussel - Dell EMC kondigt diverse verbeteringen aan van zijn cloud-enabled infrastructuuroplossingenportfolio om klanten te helpen maximale waarde te halen uit hun IT-ecosystemen en multi-cloud-omgevingen. Gecombineerd met innovaties uit de gehele Dell Technologies-familie, biedt Dell EMC een breed portfolio aan cloud-oplossingen voor elk type applicatie en creëert het een consistente ervaring over cloud-platformen.

Read more »

Brussel / Berlijn - Tijdens het IFA-salon in Berlijn presenteert Dell een nieuwe productlijn innovatieve toestellen die de gebruikerservaringen van consumenten, mobiele professionals en KMO's verbeteren.

Read more »