Newsroom

Het doek is gevallen, de prijzen zijn verdeeld en prins Laurent zijn speech heeft indruk gemaakt. De Smart Business-awards waren een heel spektakel, dat is wel het minste dat we kunnen zeggen.

Op een zonovergoten dag nodigde de redactie van het tijdschrift Smart Business het kruim van de technologiesector uit op de Ark, een gerenoveerd schip aan de haven van Antwerpen. Speciale aandacht ging naar de komst van onze hoogsteigen prins Laurent die de uitreiking van de Green IT-award voor zijn rekening nam.

Met awards in 25 categorieën waren er heel wat zenuwachtige deelnemers die allemaal hoopten om een beeldje mee naar huis te nemen. In iedere categorie werd er een winnaar en een runner-up aangekondigd die naast een bos bloemen en de felbegeerde award ook op de foto mocht met gastvrouw- en heer: Geena Lisa en Smart Business-hoofdredacteur William Visterin.

Onze speciale felicitaties gaan natuurlijk naar Exact, dat de award won voor Accounting (software), Google met awards in OS & Office en Green IT en ten slotte EMC ( winnaar in de categorie Storage) en Check Point met een award in Network Security.

Tot volgend jaar!

Share now