Virtual reality voor iedereen met nieuwe all-in-one en gaming desktop uit de Dell Inspiron PC-lijn
31/05/2017

● De Inspiron Gaming Desktop is de eerste desktop binnen de Dell Inspiron Gaming productlijn die klaar is voor Virtual Reality en high-performance gaming dankzij Polar Blue LED-verlichting, geavanceerde koeling en verbeterde ventilatie
● De Inspiron 27 7000 AIO biedt een sterke visuele ervaring dankzij het Dell 4K InfinityEdge-beeldscherm en ‘Ready for VR’ graphics. Voor het eerst beschikbaar binnen de Inspiron All-in-One-lijn
● De Inspiron 24 5000 AIO biedt een strak, wit design, touch screen, laptopstandaard én SmartByte-technologie voor streaming zonder onderbrekingen 

Zellik - Op Computex 2017, 's werelds grootste hardewarebeurs, introduceert Dell twee nieuwe all-in-ones (AIO) en een nieuwe gaming desktop binnen de zeer populaire Inspiron PC-productlijn. De producten zijn per direct beschikbaar via Dell.com en kunnen binnenkort aangeschaft worden via het retailkanaal. De nieuwe line-up van Dell omvat de Inspiron 27 7000 All-in-One (AIO), de Inspiron 24 5000 All-in-One en de nieuwe Inspiron Gaming Desktop, de eerste gaming desktop binnen het snelgroeiende Inspiron Gaming-portfolio. Dell maakt bij deze producten gebruik van vernieuwende technologie, waaronder de bekende, vrijwel randloze InfinityEdge displays en ‘Ready for VR’-configuraties. Hiermee kun je via high end VR-headsets zoals HTC Vive en Oculus Rift indrukwekkende ervaringen beleven.

Dankzij de InfinityEdge display-technologie - die voor het eerst beschikbaar is op de Inspiron AIO-lijn - zorgen de nieuwe Inspiron 27 7000 AIO en de Inspiron 24 5000 AIO van Dell voor een geweldige kijkervaring voor multimedia-entertainment en streaming. De displays hebben een strak en compact design dat past in elk thuiskantoor en/of studeer- en woonkamer.

Dell brengt ook zijn VR-ervaringen naar de Inspiron-lijn, waarmee deze technologie budgetvriendelijk is. Dell is de enige OEM in de industrie die end-to-end VR-oplossingen biedt: van VR-content-creatie en playback tot en met aanbieden van die content via Dell cloud-servers en -infrastructuur. Met de nieuwe ‘Ready for VR’ Inspiron Gaming Desktop en AIO wordt Dell een belangrijke speler die gaat zorgen voor brede adoptie van deze technologie.

De groei in PC-verkopen is de afgelopen zeventien kwartalen doorgezet door continue te innoveren met onze PC-designs en -ervaringen”, zegt Ray Wah, senior vice president en general manager van Dell Consumer and Small Business Product Group. “Omdat meer mensen dan ooit films streamen, gamen en VR-content gebruiken op hun pc’s, zorgt Dell dat zij dit op de best mogelijke manier kunnen doen met optimale video- en audio-ervaringen. De nieuwe Inspiron All-in-Ones en de Gaming Desktop maken dit mogelijk.”

Inspiron Gaming Desktop
Dell kan bogen op meer dan twintig jaar aan ervaring met PC-gaming en levert daarom zijn Inspiron gaming-lijn met zeer krachtige prestaties en hoge kwaliteit. De pc’s zijn gebouwd voor gamers die op zoek zijn naar competitief voordeel tegen een goede prijs. Dell wil krachtige gaming-oplossingen bieden voor allerlei soorten gamers, zelfs e-sport-atleten. 

In navolging op de zeer succesvolle Inspiron 15 Gaming laptop, ondersteunt de nieuwe Inspiron Gaming Desktop de laatste AMD multicore Ryzen-processoren met SenseMI, dat op dynamische manier het stroomverbruik, taak-routing en kloksnelheid optimaliseert voor exceptionele responsiviteit en prestaties tijdens het spelen van games, streamen of het gebruik van VR. Deze desktops zijn ontworpen met mogelijke uitbreiding in het achterhoofd en beschikken over een stroomvoorziening tot wel 850 watt1 voor het ondersteunen van dual discrete graphics, ‘Ready for VR’ grafische kaarten, tot wel 32GB DDR42 geheugen, geavanceerde koelingsopties en Waves MaxxAudio Pro met Performance 7.1 Channel HD-audio. Ze beschikken tevens over een SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 Type C-poort en tot zes SuperSpeed USB 3.1 Gen 1-poorten in totaal. Dell biedt een ruime keuze uit harde schijven met hoge capaciteit (SSD en dual drive) plus tot wel vijf slots voor toekomstige storage upgrades.

De Inspiron Gaming Desktop is ook aan de buitenzijde zeer aantrekkelijk dankzij zijn opvallende design waarbij de binnenzijde van het systeem zichtbaar is. De pc is voorzien van geavanceerde ventilatie en een airflow die middels Polar Blue LEDs verlicht wordt.

INSPIRON 27 7000 AIO
Premium AIO ontworpen vanaf de basis speciaal voor VR

De Inspiron 27 7000 AIO is vanaf de basis ontworpen als VR- en entertainmentsysteem voor thuis en staat voor pure schoonheid op elke inch van het beeldscherm. Zijn vrijwel randloze InfinityEdge display van 27 inch met resolutie tot 4K UHD en hoogstaande audio, zorgen voor geweldige audio en visuele ervaringen. Hij beschikt over de meest recente multi-core Ryzen AMD-processoren en AMD Polaris RX500 Series graphics waarmee virtual reality, multimedia-content en alles daar tussenin, echt tot leven komen. Hij is beschikbaar in een strakke, zilveren kleur en wordt geleverd met technologie zoals Windows Hello One-Look login, Far-Field Speech Recognition met Cortana, USB Type-C 3.1 en Dual Drive-opties met SSD storage. 

INSPIRON 24 5000 AIO
De AIO met de beste videostreaming

Omdat pc’s vaak worden gebruikt voor videostreaming, heeft Dell de beste AIO gemaakt voor het streamen van video’s en voor het gebruik van multimedia. De nieuwe Inspiron 24 5000 AIO beschikt over de nieuwe SmartByte-technologie, die samen met én exclusief voor Dell is ontwikkeld. Deze helpt bij het voorkomen van buffering wanneer content wordt gestreamd. De software brengt belangrijke streams in kaart en geeft videoverkeer voorrang op minder belangrijk netwerkverkeer zodat video’s en films altijd zonder onderbreking kunnen worden afgespeeld.

Dankzij zijn InfinityEdge IPS FHD touch display van 24 inch, de laatste 7e generatie AMD-processoren en AMD Polaris RX500 graphics, biedt deze nieuwe AIO, krachtige prestaties en zeer betrouwbaar beeld. Hij is beschikbaar in een strakke, witte vormgeving en standaard waarmee het de ideale pc is voor in de woon- of studeerkamer. Hij wordt geleverd met Windows Hello One-Look login, Far-Field Speech Recognition met Cortana, USB Type-C 3.1 en Dual Drive-opties met SSD storage. 

¹ Beschikbaarheid is variabel naargelang het land.
² Het systeemgeheugen kan voor grafische functies worden gebruikt, afhankelijk van de capaciteit en andere factoren.
Downloads
Media
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Chris Van den Broeck
Senior Advisor Integrated Communications
Dell
Angelique Van der Kroft
Communications and PR Manager Europe West
Dell
Dell Inc.maakt onderdeel uit van Dell Technologies, en stelt organisaties in staat hun datacenter te moderniseren, automatiseren en transformeren middels een converged infrastructuur, servers, storage en databeschermingstechnologie. Dit zorgt voor een betrouwbare fundering voor bedrijven om hun IT te transformeren op basis van een hybrid cloud en hun business te transformeren met de inzet van cloud-native applicaties en big data-oplossingen. Dell EMC bedient klanten in 180 landen, inclusief 98 procent van de Fortune 500, met het meest uitgebreide en innovatieve portfolio van edge tot core tot cloud.