Stephane Bonifazzi is de nieuwe manager voor Trend Micro in Luxemburg
03/08/2017

Luxemburg/Mechelen - Beveiligingsspecialist Trend Micro heeft Stephane Bonifazzi aangesteld als territory manager voor Luxemburg. Stephane volgt Frédéric Dohen op die zijn carrière verderzet in de Verenigde Staten.

Drie jaar geleden opende Trend Micro een eerste kantoor in Luxemburg. “De investering om Luxemburgse klanten en partners lokaal te bedienen en te ondersteunen loont”, vertelt Steven Heyde, Regional Director Trend Micro Benelux. “De Luxemburgse markt neemt beveiligen en security au serieux. Zeker de datacenter- en cloudbeveiliging is een belangrijke business in Luxemburg. En daar zien we groei voor al onze strategische oplossingen. In die nieuwe technologische omgeving streven wij naar een transparante, geautomatiseerde aanpak met een uniform beveiligingsplatform voor onze klanten. We willen onze inspanningen ook bestendigen en hebben veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling door specifiek te focussen op de Luxemburgse markt. De aanstelling van Stephane Bonifazzi is een logische stap.”

Stephane Bonifazzi heeft 10 jaar ervaring in de ICT-wereld en kent de Luxemburgse markt zeer goed. Hij werkte onder meer voor Dimension Data en komt over van Oracle waar hij als Territory Manager verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de Middleware en Cloud-oplossingen. In zijn nieuwe functie zal Stephane vooral focussen op de 50 key accounts in Luxemburg. Doel is onder meer om samen met de partners de positie van Trend Micro in Luxemburg nog te versterken in de belangrijkste sectoren zoals banking, financiële instellingen en telecombedrijven. Stephane zal rechtstreeks rapporteren aan Steven Heyde, Regional Director Trend Micro Benelux. In het Luxemburgse team van Trend Micro wordt Stephane bijgestaan door Laurent Vandenschrick als Channel Account Manager en Olivier Bertrand als Technical Presales Engineer.

 Stephane Bonifazzi:Trend Micro is een innovatief en dynamisch bedrijf met voor mij de meest vooruitstrevende beveiligingsoplossingen. In een wereld waarin cybercrime zeer snel evolueert, is dat - zeker voor de Luxemburgse markt - een belangrijke troef. Het is mijn ambitie om Luxemburgse bedrijven en organisaties beter te ondersteunen bij hun securitybeleid. De uitbouw van een Luxemburgse equipe en de verdere ontwikkeling van ons channel partners programma zullen daarbij helpen.” 

Downloads
Media
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Tom Van Acker
Content Manager
Trend Micro
Kurt Vanderhaegen
Sr. Marketing Manager Continental Europe
Trend Micro
Trend Micro inc is wereldwijd specialist op het gebied van beveiligingssoftware en zet zich in voor een veilige uitwisseling van digitale informatie. De oplossingen voor consumenten, bedrijven en overheden bieden een gelaagde content-beveiliging voor de bescherming van informatie op mobiele toestellen, endpoints, gateways, servers en in de cloud. Trend Micro zorgt voor slimme beveiliging van informatie, met innovatieve technologie die eenvoudig te gebruiken en beheren is, en een beveiliging die past binnen een veranderend ecosysteem. Alle oplossingen worden ondersteund door het Trend Micro Smart Protection Network. Deze cloud-gebaseerde, wereldwijde threat intelligence wordt ondersteund door meer dan 1200 beveiligingsexperts over de hele wereld. Voor meer informatie, ga naar www.trendmicro.be en blog.trendmicro.be.