Computacenter benoemd tot HP Printing Partner voor A3 printerlijn
12/09/2017
Printing partnership ondersteunt Computacenters ‘Digital Workplace’ strategie

Zaventem – Computacenter, Europa’s preferente IT-leverancier voor het digitaal activeren van gebruikers en bedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat het deel uitmaakt van de selecte groep partners die HP’s A3-productlijn mogen verkopen en ondersteunen in België. Zo maken zij deel uit van HP’s zorgvuldig uitgebouwde partnerstrategie om met hun A3-productlijn de markt voor corporate printers verder te veroveren. De partnerselectie vindt plaats op mondiaal niveau, en Computacenters internationale aanwezigheid past uitstekend bij HP’s selectiecriteria.

A3 printers als nieuwe standaard voor corporate printing

“HP zet duidelijk in op zijn A3 printing productlijn als nieuwe standaard voor corporate printing. Niet alleen de flexibiliteit van deze toestellen maar ook de beheerbaarheid, de gunstige TCO (Total Cost of Ownership) en de beveiliging maken van HP’s A3 printers een perfecte oplossing voor de meeste kantoorbehoeften”, zegt Christian Merckx, Head of Workplace Solutions bij Computacenter, “Bovendien leent het toestel zich uitstekend tot managed printing services, niet toevallig een vorm van dienstverlening waar Computacenter de voorbije jaren ook sterk op heeft ingezet.” Christian Merck is ervan overtuigd dat de samenwerking voor beide partijen bijzonder gunstig is: “Wij kunnen voor hen deuren openen, maar zij ook voor ons.”

Digital Workplace vergt ook printers

Voor Computacenter sluit deze samenwerking met HP rond hun A3-productaanbod perfect aan bij de algemene bedrijfsstrategie rond de Digital Workplace. “De eindgebruiker wil overal even productief kunnen werken, of dat nu thuis is, op kantoor, bij de klant of onderweg”, verklaart Ivo Muller, Printing & Document Division Leader bij Computacenter, “En een goede printing oplossing maakt daar deel van uit. Afdrukken van op afstand of op printers in andere bedrijfsgebouwen moet perfect mogelijk zijn, maar wel op een veilige manier. De A3-printers van HP bieden zowel die flexibiliteit als de nodige beveiliging, en passen daarom perfect in onze Digital Workplace strategie. Zeker omdat HP nog de nodige functionaliteit biedt om deze toestellen vlot en overzichtelijk te beheren, wat bijdraagt tot die lage TCO.” 

Computacenter is één van de weinige ICT-dienstverleners die de HP A3-productlijn mag verdelen en ondersteunen. De certificering gebeurt op basis van bijzonder strenge criteria, merkt Christian Merckx op: “Het feit dat we internationaal aanwezig zijn, heeft zeker meegespeeld. Onze klanten - lokaal of internationaal - kunnen zo immers vanuit al onze verschillende vestigingen profiteren van de kennis en support van onze ondertussen meer dan 8 HP A3-gecertificeerde specialisten.”

--------------------

Downloads
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Lien Brusselmans
Content Manager
Computacenter
Eva De Blander
Marketing Coordinator
Computacenter
Computacenter is een van de belangrijkste onafhankelijke leveranciers van IT infrastructuur in Europa. Het bedrijf adviseert organisaties en CIO’s rond IT strategie en implementeert de gepaste technologie om zo bij te dragen tot de productiviteit en met IT een waardevolle partner te zijn voor interne en externe gebruikers. Computacenter heeft filialen in verschillende Europese landen, waaronder België. Het bedrijf heeft Infrastructure Operations Centers en Group Service Desks verspreid over Europa, Zuid-Afrika en Azië, van waaruit hun medewerkers gebruikers ondersteunen in 18 verschillende talen.