Attentia kiest Whizpr voor pr-activiteiten in België
31/08/2017

Kobbegem, 31 augustus 2017 - HR & Well-being expert Attentia doet vanaf heden beroep op Whizpr voor het verder uitbouwen van hun naamsbekendheid in België. De focus ligt hierbij op het versterken en uitbreiden van de persrelaties.

“Onze slogan 'feeling good works great' beschrijft heel goed het gevoel dat we van bij het eerste contact met Whizpr hadden", vertelt Maaike Van Coppernolle, content- en communicatieverantwoordelijke bij Attentia. "We kiezen dus niet alleen voor een kantoor gespecialiseerd in b2b communicatie, we kiezen vooral voor een partner die met ons meedenkt."

Het Whizpr-team staat te popelen om de uitgebreide expertise die er binnen Attentia aanwezig is naar buiten te brengen. Binnenkort mag je dus zeker een eerste mailtje of telefoontje verwachten van iemand van het Attentia-team bij Whizpr. Heb je nu al een vraag of verzoek, aarzel niet ons te contacteren:

Elke De Ridder
Director Integrated B2B Communications
+32 486 67 79 36

Eef Leroy
Content Manager - PR consultant
+32 497 32 63 42

Annelies De Becker
Content Manager - Copywriter
+32 479 37 89 78

Downloads
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Eef Leroy
Content Manager
Attentia
Maaike Van Coppernolle
Content & Communication Responsable
Attentia
Attentia, partner in HR en Well-being van grote bedrijven, KMO’s en zelfstandigen, biedt producten en diensten aan op vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being. Deze geïntegreerde aanpak levert haar klanten data en dus bredere inzichten voor een succesvol HR & Well-being beleid. Attentia gelooft dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter elke succesvolle onderneming. Met meer dan 750 medewerkers, verdeeld over 40 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië staat Attentia ten dienste van haar 15.000+ klanten. Meer informatie vindt u op www.attentia.be.