Newsroom

De Vlaamse muziekindustrie heeft naar jaarlijkse gewoonte de MIA’s uitgereikt. Naast de prijzen voor de muzikanten maakten ook de kijkers van Een kans op 10 HTC Sensation XL-toestellen, waarvan 1 met de exclusieve Beats by Dr. Dre Headphones.

Zaterdag 10 december blaasde het gros van de Vlaamse muziekwereld verzamelen in Lint. VRT en het Muziekcentrum Vlaanderen organiseerden er de vijfde editie van de Music Industry Awards. Grote winnaars waren Selah Sue en Milow die drie awards mee naar huis namen. 

 

Ook HTC was van de partij. De televisiekijkers konden tijdens de live-uitzending stemmen voor de Hit van het Jaar. Op die manier maakten ze kans op één van de tien HTC Sensation XL-toestellen. Bovendien was één van de smartphones vergezeld van een unieke headphone. Een combinatie die niet verkrijgbaar is in België. 

 

Met de HTC Sensation XL with Beats Audio richt de Taiwanese smartphoneproducent zich naar de muziekliefhebber. De MIA’s vormden dus het ideale kader om de toestellen in de spotlight te plaatsen. Bovendien was de MIA’s één van de best bekeken programma’s dat weekend, met een marktaandeel van 31 procent of 650 000 kijkers.

Share now