integrated communications

Newsroom

Donderdag 12 maart. Een dag waar velen onder ons vol nieuwsgierigheid, spanning (en een beetje angst) naar uitkeken. Want waar we ons precies aan zouden wagen tijdens onze langverwachte teambuilding was tot de dag zelf een goedbewaard geheim.

’s Ochtends stond een busje iedereen op te wachten om vervolgens te vertrekken richting onze noorderburen. Toen onze chauffeur de bordjes richting Rucphen begon te volgen, deed dat bij een aantal onder ons al een belletje rinkelen. Dit is namelijk the place to be om te karten… Op een ijsbaan! Na een oefenronde en aantal tips and tricks, was het tijd om het tegen elkaar op te nemen. Maar helaas, niemand van ons kon op tegen de recordtijd van Kristof, die zich op het einde van de rit de terechte winnaar mocht noemen.

 

Op naar de volgende activiteit! 

 

Ondanks het feit dat de vrouwen op kantoor hoopten de dag al winkelend door te brengen met stijlgoeroe Jani, mochten ze van de ene mannelijke overall in de andere kruipen. Want op de namiddagplanning stond Indoor Skydiven! En hoewel het zweven in de windtunnel voor de ene al wat beter ging dan voor de andere, gingen we allemaal trots naar huis met het certificaat van Indoor Skydiver. Voor de volgende teambuilding zullen we ons misschien wagen aan “the real deal” ;-)? Wie weet!

Share now